dijous, 20 de febrer del 2014

TU BLOG ME SABE A: MUFFINS DE COLA

Ja veieu que fa un mes que no publico i és que el temps se'm menja les hores. Espero que de cara al març tingui més temps, però no ho sé pas i és que m'esperen uns mesos a tope, així que anem fent. Però és clar, avui és dia 20 i no podia fallar amb el DESAFIO!!!

Aquest cop ens ha tocar fer un dolç proposat per Ma Luz de Trasteando en mi cocina i la seva proposta ha estat d'allò més original. De forma aleatòria ens ha anat aparellant amb altres desafiadors i haviem de triar un dels postres que tenia publicat el company.

A mi m'ha tocat el blog http://www.mioasis.com/  quina sort!!!! Us recomano moltíssim el blog i és que jo tot i que ja el coneixia darrerament m'hi he passejat més del normal i he fat grans descobriments, que espero tenir temps per a poder posar en pràctica. Us recomano especialment la part de masses que a mi m'encanten i la de sopes i cremes encara que sigui només, per veure els colors i la seva originalitat.

Després de pensar-ho força, vaig decidir fer els Muffins de cola per dos raons. L'originalitat de la cola i la rapidesa en què es fan i és que com ja us he dit no tinc massa temps. Quina gran recepta!!!! Gràcies Mayca per tot el que ens ofereixes!!!

La recepta és pràcticament idèntica a la seva, només li he tret mitja cullerada de canyella perquè a mi no m'agrada i tampoc li he posat glassa perquè per salut com menys sucre millor i si en vull menjar alguna... que el pecat no sigui tan gran!!!

Si voleu veure la resta de desafiaments:
Ingredients:
  • 280 gr de farina
  • 3 cullerades de llevat
  • 80 gr d'avellanes triturades
  • 1 ou
  • 150 gr de sucre moreno
  • 125 gr de mantega a temp ambient
  • 100 ml de llet
  • 150 ml de cola
  • 50 gr de xocolata a trossos
  • Avellanes senceres

Elaboració

Preescalfem el forn a 180º.

Barregem la farina, el llevat i les avellanes.

Batem l'ou amb el sucre i la mantega, quan té aspecte blanquinós hi afegim la cola i la llet.

Afegim la farina al bol on hi tenim la part líquida i ho barregem tot fins que quedi ben homogeni.
Ho posem en els motlles iho decorem amb avellanes senceres i trossets de xocolata.

Ho posem al forn durant 20 minuts. Un cop fets, apaguem el forn i els deixem 5 minuts, aleshores ja els podem treure per deixar refredar sobre la reixeta. I ja ho tenim!!!
Certament una recepta fàcil, ràpida i molt bona!!!

BON PROFIT!!!!


17 comentaris:

  1. Hola maca que il · lusió i que bonica entrada i que boniques paraules cap al meu blog
    Ha estat un plaer llegir-te molts petons

    ResponElimina
  2. vaya muffins mas ricos!!! se ven preciosos a mas no poder!!!

    ResponElimina
  3. Montse! Que originals de gust! i la forma dels motlles els fa molt bonics, aquests muffins

    ResponElimina
  4. Montse, te han quedado unos muffins preciosos..Te ha sobrado alguno para mi??Bs

    ResponElimina
  5. Hola Montse! te he conocido a través del Desafio y me he quedado de seguidora de tu blog, estos muffins tienen una pinta estupenda!
    Te invito a que conozcas mi cocina en www.cocinaybordaconmaria.blogspot.com.es
    Besos!

    ResponElimina
  6. quin gust hi dona la cola, Montse?
    Em pica la curiositat ;-)
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. Que bonitos, con todas sus curvitas... aun se puede merendar, no? besos

    ResponElimina
  8. Yo lo preparo y están buenísimos. Además el toque de avellanas les va genial ;)

    ResponElimina
  9. Mi querida Montse, qué buenos estos muffins, los tendré que probar!!!
    Qué bueno, te ha tocado el blog de Mayca, yo fui su AI y tu la mía.
    Un besazooo!!!

    ResponElimina
  10. chiquilla que buena elección has hecho de mayca, me ha encantado como te han quedado, besitos

    ResponElimina
  11. Madre mía que original. A que saben? La pinta es genial

    ResponElimina
  12. Ains Montse, aquests muffins han d'estar molt bons no???? Els haig de probar si o si. Petonets. Yolanda.

    ResponElimina
  13. Que gracia con cola, pues tienen que darle un sabor genial!!!
    Besinessss

    ResponElimina
  14. Que bonitos te han quedado. Yo los he probado y están muy buenos. Besos

    ResponElimina