dimecres, 5 de març del 2014

LLESQUES

Quantes vegades ens passa que arribem el dissabte el vespre i ningú de casa té ganes de preparar el sopar i només tens ganes de picar 4 coses? Aquí us suggereixo un sopar deliciós, ràpid de preparar i que si a més teniu bons ingredients es pot presentar fins i tot als convidats.

Us presento una llesque per a un SOPAR PIM PAM. Evidentment jo us poso un exemple del que naltres varem fer, però deixeu anar la vostra imaginació i veure-ho quina delícia us queda.

INGREDIENTS:

  • Llesques de pa (preferiblement de pagès)
  • Tomàquet madur
  • Fuet
  • Formatge en làmines
  • Formatge Idiazábal
  • Formatge per untar
  • Pernil salat
  • Herbes: farigola, romaní, orenga, alfábrega...
ELABORACIÓ:

Encenem el forn en el mode per gratinar.

Sobre unes llesques de pa posem una rodanxa de tomàquet i la cobrim amb una làmina de formatge i ho espolvoregem amb alfàbrega.

Sobre unes altres llesques, posem un tall de pernil salat i un tall de formatge Idiazábal, ho espolvoregem amb orenga.

Sobre altres llesques posem formatge per untar, ho espolvoregem amb herbes  tipus farigola i romaní i a sobre hi afegim talls de fuet.

Ho posem tot a gratinar al forn. Quan els formatges estiguin enrossits, ho traiem i ja tenim una fantàstic sopar, per a nosaltres, per la família o pels amics.

Fàcil i deliciós!!!!


3 comentaris:

  1. Que buenas Montse, me encantan las tostas y estas que nos traes tan surtidas más todavía! Besitos!
    Glo de COCINAR CON AMIGOS

    ResponElimina
  2. Unes llesques delicioses. A la propera que en facis m'hi apunto.
    Petons

    ResponElimina
  3. a mi m'apassionen aquestes llesques-pizzes amb el que tens per casa!! m'encanta! petons

    ResponElimina