diumenge, 9 de març del 2014

LLANGOSTINS AL CAVA

Avui us porto una d'aquelles receptes que fan festa i que són d'allo més fàcils de fer. No requereixen gaire atenció i quedaràs com un autèntic amfitrió. A més es pot cuinar per a moltes persones.

La recepta és que la fa servir la meva àvia el dia de Sant Esteve després d'un bon plat de canelons. L'únic que és imprescindible un cop tingueu el plat fet és el PA.

Ingredients:

  • 1kg de llangostins
  • 6 dents d'all
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • 1 tassa de cafè d'oli
  • 1 cullerada de farina
  • 1 ampolla de cava brut
  • sal
  • pebre
  • julivert
Elaboració:

El primer que farem és tallar tots els "bigotis" dels llangostins.

Seguidament triturarem els alls, les ametlles, juntament amb l'oli, la farina, la sal, el pebre i el julivert.

Escalfarem una cassola, hi posarem els langostins i hi abocarem la massa que hem triturat prèviament.

Obrirem el cava i cobrirem els llangostins sense que arribin a "nedar".

Ho courem entre 8 i 10 minuts a foc normal.

Un resultat espectacular en ben pocs minuts.



BON PROFIT!!!!

6 comentaris:

  1. buena manera de cocinarlos y pintan muy bien
    peto

    ResponElimina
  2. Nosaltres els fem molt semblant però a la picada hi fem un petit canvi, enlloc de la farina les ametlles hi posem un parell de carquinyolis.

    I que bé que et fan quedar veritat?
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Quina pinta aquesta cassoleta!!! ja es veu prou que el pa és imprescindible, aquest suquet ha d'estar deliciós!! un petó guapa!

    ResponElimina
  4. Que ricos ,me encantan los langostinos y asi al cava tienen que estar estupendos
    besinos guapa

    ResponElimina