Doncs aquí us explico una simple tartaleta de parmesà que l'hem farcit amb amanida, veureu que simple és i deliciós!!!
Ingredients per una tartaleta
- 25 gr de parmesà en pols
- Enciam
- Pebrot
- Tonyina
- Moresc
- Oli
- Sal
- Vinagre de mòdena
Elaboració
Posem una paella petita a escalfar i hi afegirem el formatge que es vagi desfent amb la calor. Ho remenarem de tal manera que quedi com una forma de crepe.
Deixarem que es refredi lleugerament i quan la poguem desenganxar de la paella sense que es desfaci la posarem en un bol i ho deixarem a la nevera.
Quan s'endureixi el formatge ja tindrem la tartaleta feta i que la podrem omplir amb qualsevol ingredient que se'ns acudeixi.
BON PROFIT!!!
La presentación es una pasada, y además es un plato muy fresquito y ligero para estos días en los que ya viene el calor. ¡Me encanta!
ResponEliminaBesos
molt bona pinta bonica!! entren ganes de mossegar la pantalla!! jajajajaja un petonett!!
ResponEliminaMmmm quina pinta més bona!! I qué original les tartaletas de parmesà!! M'encanta la idea!!! T'ha quedat una recepta molt requetebonica!!! Un peto
ResponEliminabona, senzilla, acolorida i saborosa.
ResponEliminaTrobo que és una recepta preciosa!
ResponEliminaa part de precios esta.....i amb parmesa saps, jo menjaria aquesta amanida cada dia! petons
ResponEliminaQuina manera més bonica de presentar l'amanida. Apuntada està està!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Esto tiene muy buena pinta Montse y una presentación maravillosa.
ResponEliminaUn besote enorme.
Con mil sabores
Me encanta la idea. Genial Besos
ResponEliminaUna amanida perfecta per a un dia caolorós!! presentada tan bonica un bon entrant de dia de festa!!!
ResponEliminaQué rica tartaleta y ahora que ya comienza el buen tiempo, me parece ideal para comerla en la terracita con una cervecita ;-)
ResponEliminaUn beso guapa
Lxx
Tiene una pinta estupenda, la presentación es ideal. Besos!!
ResponEliminariquisima y muy sana!, me la apunto! Adela de http://eldulcepaladar.blogspot.com.es/
ResponElimina