dimecres, 17 d’abril de 2013

TARTALETA DE PARMESÀ

Avui per la xarxa he vist una recepta deliciosa amb una tartaleta de parmesà i quan ha sigut l'hora de sopar he decidit provar de fer la tartaleta. Em sap greu no poder dir a qui ho he vist així que si algú se sent aludit que m'ho digui i prometo posar la seva referència i és que ara per més que busco no ho trobo.

Doncs aquí us explico una simple tartaleta de parmesà que l'hem farcit amb amanida, veureu que simple és i deliciós!!!

Ingredients per una tartaleta

  • 25 gr de parmesà en pols
  • Enciam
  • Pebrot
  • Tonyina
  • Moresc
  • Oli
  • Sal 
  • Vinagre de mòdena
Elaboració

Posem una paella petita a escalfar i hi afegirem el formatge que es vagi desfent amb la calor. Ho remenarem de tal manera que quedi com una forma de crepe.

Deixarem que es refredi lleugerament i quan la poguem desenganxar de la paella sense que es desfaci la posarem en un bol i ho deixarem a la nevera. 





Quan s'endureixi el formatge ja tindrem la tartaleta feta i que la podrem omplir amb qualsevol ingredient que se'ns acudeixi.


BON PROFIT!!!