divendres, 5 d’abril de 2013

CREMA DE CARBASSÓ

Ja sé que fa uns quants dies que ha arribat la primavera, però què voleu que us digui, calor el que jo entenc per calor no en fa. De fet, avui fins i tot s'han escapat algunes volves de neu. Així que amb un hivern que semblava que no volia arribar, però que ara ja s'està fent llarg, acabaré per esgotar totes les opcions de cremes de verdures possibles!

La que us porto avui és la més habitual a casa me mare i és que sempre que et queden unes quantes verdures per la nevera la pots fer i així les aprofites. A mi com que de totes les opcions la que més m'agrada és el carbassó, doncs aquest és el protagonista de la crema d'avui.

Ingredients per a 4 persones:

  • 4-5 carbassons
  • 2 pastanagues
  • 1 patata gran o 2 de mitjanes
  • aigua
  • sal
  • formatge per untar
Elaboració
 
En una olla posarem totes les verdures tallades bastant grans i les cobrirem just amb aigua. Lo ideal és que algunes de les verdures quedin una mica fora de l'aigua. 

Hi afegirem la sal i ho portarem a ebullició. Sabrem que està cuit quan la patata estigui tova.

Quan ho tinguem cuit ho triturarem tot ben finet.

En un bol a banda hi posarem formatge per untar i el posarem uns 30 segons al microones fins que ens quedi semi-líquid i el posarem sobre la crema a mode de decoració.*


*Si us agrada força el formatge n'hi podeu posar més, ara si voleu una crema més lleugera millor el substituïu per un raig d'oli verge.

BON PROFIT!!!