La que us porto avui és la més habitual a casa me mare i és que sempre que et queden unes quantes verdures per la nevera la pots fer i així les aprofites. A mi com que de totes les opcions la que més m'agrada és el carbassó, doncs aquest és el protagonista de la crema d'avui.
Ingredients per a 4 persones:
- 4-5 carbassons
- 2 pastanagues
- 1 patata gran o 2 de mitjanes
- aigua
- sal
- formatge per untar
Elaboració
En una olla posarem totes les verdures tallades bastant grans i les cobrirem just amb aigua. Lo ideal és que algunes de les verdures quedin una mica fora de l'aigua.
Hi afegirem la sal i ho portarem a ebullició. Sabrem que està cuit quan la patata estigui tova.
Quan ho tinguem cuit ho triturarem tot ben finet.
En un bol a banda hi posarem formatge per untar i el posarem uns 30 segons al microones fins que ens quedi semi-líquid i el posarem sobre la crema a mode de decoració.*
tens raó ha arribat la primavera però avui precisament amb la pluja, fa fred i humitat.
ResponEliminaAquesta cremeta be de meravella
m'encanta la crema de carbassó. de fet en faré aaquesta propera setmana tot i que jo li poso ceba enlloc de pastanaga! que bona eh! petons guapa
ResponEliminauna crema muy buena y que siempre gusta en cualquier época del año
ResponEliminapeto
Buenas noches, me gustan mucho este tipo de cremas de calabacines.Besos y te sigo.
ResponEliminahttp://doris-miscosillas.blogspot.com.es/
Buenísima!!!
ResponElimina¡Hola guapa, gracias por tu visita!
ResponEliminaLa crema de la verdura que sea, me gusta mucho. Esta de calabacin tiene muy buena pinta, el toque dulzón de la zanahoria le viene genial, seguro.
Un beso enorme y también me quedo a seguirte
Lxx