Ingredients per 5 persones:
- 500 gr de fussili
- 8 tomàquets madurs
- 3 dents d'all
- 3 guindilles*
- 150 gr d'olives negres sense pinyol
- 60 gr d'anxoves
- 50 tàperes
- 1/2 albergínia
- alfàbrega
- oli
- sal
Elaboració:
En primer lloc escaldarem 8 tomàquets en aigua bullent. Primer els hi farem un tall en forma de creu i així els podrem pelar més fàcilment.
En una paella posarem oli i quan estigui calent hi afegirem les dents d'all talladets molt petits. Hi afegirem les guindilles.
Tallarem les olives negres en 2 o 3 trossos cada una i també tallarem les anxoves en trossets petits. Farem el mateix amb l'albergínia.
Traurem les guindiflles i ja podrem afegir la resta d'ingredients a la paella i ho deixarem sofregir fins que l'albergínia estigui ben cuita.
Triturarem els tomàquets però no excessivament, sinó deixant trossets sencers. I els afegirem a la paella ho deixarem reduir lleugerament.
Per altra banda, en una olla posarem aigua a bullir amb una raig d'oli i sal. Afegirem la pasta seguint les instruccions de la casa.
Quan la pasta ja estigui bullida, l'afegirem a la paella i ho remenarem amb la salsa fins que s'amalgamin tots els sabors.
És una delícia de pasta amb un punt picant.
Montse,la pasta és un dels meus plats preferits.
ResponEliminaAquesta recepta itliana està molt saborosa. segur
bonissima aquesta pasta amb aquesta salsa!! i si dur alberginia molt millor!! per avui dinar m'aniria perfecte! petons
ResponEliminaAmb un plat de pasta sempre tens l'èxit assegurat!! i amb el toc picant m'encanta! Hi ha una pasta de guindilles boníssima, només que hi posis la salsa de tomàquet té un punt picant molt bo!
ResponEliminaMmmmm m'encanta la pasta, feta de qualsevol manera!! T'ha quedat molt bé! Segur que estaba bonissima!! Un petò
ResponEliminaMontse, una pasta boníssima!! No la coneixia aquesta salsa i m'ha encantat... tinc tots els ingredients així que m'has solucionat el dinar de demà!!
ResponEliminaUn petonàs.
una combinación bien buena y ese toque picante le va genial.
ResponEliminapeto
sencilla y deliciosa, en mi casa es exito seguro! no falla!
ResponEliminaUn plato de pasta estupendo
ResponEliminabesinos
3 bitxos sencers!!!! El punt picant és important!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Mmmm...montse!! M'encanta la pasta y els fusilli encara més!!
ResponEliminaM'encanta la pasta i aquesta recepta es veu deliciosa!! La tinc que provar un dia d'aquests!! Petonets!
ResponElimina