Ingredients
- 1 pollastre tallat a quarts
- 1 ceba gran
- 2 patates
- oli
- sal
- pebre
Elaboració
Tallarem a rodanxes la ceba i les patates.
Agafarem una safata pel forn i la untarem amb oli. Hi posarem una base de patates a rodanxe i una de ceba a sobre.
Salpebrarem el pollastre i el posarem a la safata. Ho introduïrem al forn a 190ºC durant aproximadament una hora. Si voleu la pell del pollastre ben torradet engegarem la gratinació durant uns minutets abans de servir.
I llestos, com ja us he dit és un plat que es fa sol.
Molt Bon profit!!!!
m'encnata el pollastre cuinat aixi, queda tan gustós, i si queda algo de suc és el millor sucar-hi pa!! petons
ResponEliminaFàcil i bo, Montse.
ResponEliminaMe encanta el pollo y al horno mas acompañado de unas patatitas...hummm
ResponEliminaun beso Montse y feliz finde
Un plato de pollo siempre es bien recibido en mi casa. Muy rico.
ResponEliminaBuen día