Ingredients per 4 persones
- 350 gr de pasta
- 300 gr de carn picada (200 de vedella i 100 de porc)
- 1 gra d'all
- julivert
- 1 ou
- pa ratllat
- Farina
- Mitja ceba
- 1 pebrot verd petit
- 250 ml de salsa de tomàquet
- Formatge parmesà
Elaboració
En primer lloc prepararem les mandonguilles. En un bol posarem la carn, l'all picat, julivert, un ou i una mica de pa ratllat i ho amassarem tot. Seguidament anirem fent boles de carn, no massa grans i les fregirem en una paella amb una mica d'oli i enfarinades.
Un cop fregides, les reservarem sobre un paper de cuina i en el mateix oli hi fregirem la ceba i el pebrot tallats. Quan la ceba ja comenci a transparentar i afegirem la salsa de tomàquet i la hi deixarem 5 minuts. Ho corregirem de sal.
Mentre posarem la pasta a bullir segons les instruccions del fabricant.
Posarem les verdures en un bol i les triturarem, les tornarem a posar a la cassola i si veiem que és necessari sempre hi podem afegir una mica de l'aigua de cocció de la pasta. Hi afegirem les mandonguilles durant 5 minuts més perquè s'acabin de fer.
Un cop tinguem la pasta cuita, l'afegirem a la cassola i ho remenarem tot. Espolvorejarem una mica de julivert per sobre i ja ho podrem servir.
Cadascú que s'hi posi la quantitat que vulgui de formatge ratllat, i llestos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada