dimecres, 20 de febrer del 2019

CREPE DE FAJOL AMB CREMA D'AVELLANES CASOLANA

Avui un berenar dels que segur que triomfen, i és que hem d'animar la mitja setmana per acabar d'agafar empenta pels dies que queden per acabar-la. Així doncs prepararem unes crepes d'allò més sanes i no per això menys bones.

Ingredients per a unes 6 crepes:

  • Mig got de gran de fajol (haurem deixat en remull tota la nit)
  • 1 ou
  • 1 got de beguda vegetal
Ingredients per a la crema de xocolata:
  • 150 gr d'avellanes
  • 3 dàtils Medjool
  • 75 ml de beguda d'avellanes (pot ser alguna altra beguda vegetal)
  • 2 cullerades de cacau pur en pols
Elaboració

En primer lloc prepararem la crema d'avellanes i xocolata. En un molinet triturarem les avellanes torrades, amb els dàtils sense pinyol, la llet vegetal i la pols de cacau pur. Un cop estigui ben triturat ja tindrem la nostra nocilla sana, que podrem guardar en un pot de vidre a la nevera durant una setmana.

Per altra banda triturarem els grans de fajol amb l'ou i la llet vegetal. Obtindrem una massa líquida.

En una paella posarem una mica d'oli i amb un pinzell pintarem tota la superficie de la paella. Amb un cullerot no del tot ple, agafarem una mica de la massa de la crepe i l'escamparem per tota la paella.

Quan vegem que ja es va desenganxant (com més fineta més ràpid i millor ens quedarà) ja la podrem girar. Encara a la paella hi posarem la xocolata per sobre, la doblegarem i la servirem.


BON PROFIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada