Ingredients per a unes 6 crepes:
- Mig got de gran de fajol (haurem deixat en remull tota la nit)
- 1 ou
- 1 got de beguda vegetal
Ingredients per a la crema de xocolata:
- 150 gr d'avellanes
- 3 dàtils Medjool
- 75 ml de beguda d'avellanes (pot ser alguna altra beguda vegetal)
- 2 cullerades de cacau pur en pols
Elaboració
En primer lloc prepararem la crema d'avellanes i xocolata. En un molinet triturarem les avellanes torrades, amb els dàtils sense pinyol, la llet vegetal i la pols de cacau pur. Un cop estigui ben triturat ja tindrem la nostra nocilla sana, que podrem guardar en un pot de vidre a la nevera durant una setmana.
Per altra banda triturarem els grans de fajol amb l'ou i la llet vegetal. Obtindrem una massa líquida.
En una paella posarem una mica d'oli i amb un pinzell pintarem tota la superficie de la paella. Amb un cullerot no del tot ple, agafarem una mica de la massa de la crepe i l'escamparem per tota la paella.
Quan vegem que ja es va desenganxant (com més fineta més ràpid i millor ens quedarà) ja la podrem girar. Encara a la paella hi posarem la xocolata per sobre, la doblegarem i la servirem.
BON PROFIT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada