dimecres, 6 de febrer del 2019

BACALLÀ DE SIDRERIA

Ara que ja estem de ple en la temporada de sidreries us presento un bacallà fet amb el pebrot i la cebeta tal i com podem trovar en la majoris de sidreries que ens ofereixen, en aqustes dates, el menú de sidrería, és a dir, una bona truita de bacallà, el bacallà amb pebrot i el xuletó de bou, acabant amb unes Nous i un formatge Idiazábal i tot ben regat de sidra de temporada.

Ingredients per a 4 persones:
  • 4 talls de bacallà dessalat
  • 3 pebrots verds italians
  • 2 cebes
  • oli 
  • sal
Elaboració

Tallar les cebes i els pebrots en juliana i fregir-los en abundant oli i a foc suau en una cassola gran.

En primer lloc fregirem el bacallà a foc ben fort perquè es dori una mica els laterals.

Quan la ceba i el pebrot estiguin força cuits hi afegirem el bacallà i ho courem tot junt una estona més.

I ja ho podrem servir

Ja veieu que és senzill, només s'ha de tenir paciencia per tal que les verdures es coguin ben lentament.



BON PROFIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada