dimarts, 24 de gener de 2017

PA DE PESSIC DE LLET CONDENSADA

Avui tenim una entrada extra i és que hem fet aquest pa de pessic per berenar, ja que és d'allò més senzill i tots ens agrada un dia poder menajr un pa de pessic fet a casa amb trosset de xocolata, com hem fet tota la vida.

Ingredients per un motlle d'uns 20 cm:

  • 200 gr de llet condensada
  • 2 ous
  • 60 gr de farina de força
  • 25 gr de mantega a temperatura ambient
  • 2 culleradetes de llevat
Elaboració

En un bol posem tots els ingredients, comencem barrejant els ous i la llet condensada.

Seguidament hi afegim la resta d'ingredients i ho barregem bé durant un parell de minuts.

Ho deixem reposar uns minuts a la nevera. Mentre preescalfem el forn i untem el motlle amb mantega.

Ho posem al forn durant uns 30 minuts a 180ºC.

Passat aquest temps ja ho tindrem llest. Ho deixem refredar, tallem una porció de xocolata i ja tenim un berenar ben casolà.



BON PROFIT!!!