dijous, 26 de gener de 2017

AMANIDA DE BRÒCOLI

Avui us porto una recepta molt fàcil de fer, molt sana i completa. A més l'ingredient principal és el bròcoli que ara mateix està en la seva millor època i ja sabem que no hi ha res millor que consumir els aliments en el moment òptim.

INGREDIENTS

  • 1 bròcoli
  • 1 pot de bonítol del nord
  • 4 ous 
  • Vinagreta Mediterrània Delissimo Borges
  • Sal gorda
ELABORACIÓ

Agafem 2 cassons i els omplim d'aigua amb sal i els posem a bullir. 

Quan arrenquin el bull, en un hi posarem els ramets de bròcoli i el courem durant 3 minuts, en l'altre cassó hi posarem els ous a endurir durant 10 minuts.

Un cop bullit pelarem els ous i els laminarem.

En un plat hi posarem el bròcoli, els ous laminats i un parell de tall de bonítol

Ho amanirem segons el gust de cadascú de cadascú, en aquest cas he triat la fantàstica vinagreta mediterrània de Borges, ja que a més del bon gust que té ens hi aportarà una nota de color.

Més senzill casi que impossible oi?


BON PROFIT!!!