Doncs aquí us dono una possible solució. Jo la vaig fer el dia de Cap d'Any que ja portàvem massa dies d'àpats copiosos i volíem fer unes postres més lleugeretes i que pel fet de ser fredes entren molt millor. Anem a veure la recepta:
Ingredients
- 1 barra de torró de Xixona (250gr)
- 50 gr de nata líquida + 150 gr de nata muntada
- 2 rovells d'ou
- 4 clares d'ou
- 1/2 sobre de gelatina sense sabor
- sucre glaç
- sal
- Xocolata
Elaboració
En un cassó escalfarem els 50 gr de nata líquida amb els rovells d'ou i ho mesclarem bé.
Afegirem la gelatina en pols i el torró i ho remenarem fins que quedi una mena de crema. Ho deixarem refredar i ho reservarem.
Mentrestant, per una banda, muntarem les clares amb un pessic de sal i una cullerada de sucre glaç i per altra banda muntarem la nata.
Quan la barreja de torró ja és freda l'afegirem a les clares molt a poc a poc i amb moviments envolvents.
Farem el mateix amb la nata.
Ho posarem en gotets i ho reservarem a la nevera.
En el moment de servir i ratllarem una mica de xocolata per sobre.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada