dijous, 12 de gener de 2017

MOUSSE DE TORRÓ

Suposo que després de les Festes, veiem la paraula TORRÓ i tots en fugim corrents,  però massa sovint en aquestes dates encara tenim alguns torrons per obrir que se'ns han quedat per algun racó del rebost o bé som dels que volem aprofitar que ara els venen rebaixats per fer algunes postres.

Doncs aquí us dono una possible solució. Jo la vaig fer el dia de Cap d'Any que ja portàvem massa dies d'àpats copiosos i volíem fer unes postres més lleugeretes i que pel fet de ser fredes entren molt millor. Anem a veure la recepta:

Ingredients

  • 1 barra de torró de Xixona (250gr)
  • 50 gr de nata líquida + 150 gr de nata muntada
  • 2 rovells d'ou
  • 4 clares d'ou
  • 1/2 sobre de gelatina sense sabor
  • sucre glaç
  • sal
  • Xocolata
Elaboració

En un cassó escalfarem els 50 gr de nata líquida amb els rovells d'ou i ho mesclarem bé.

Afegirem la gelatina en pols i el torró i ho remenarem fins que quedi una mena de crema. Ho deixarem refredar i ho reservarem.

Mentrestant, per una banda, muntarem les clares amb un pessic de sal i una cullerada de sucre glaç i per altra banda muntarem la nata.

Quan la barreja de torró ja és freda l'afegirem a les clares molt a poc a poc i amb moviments envolvents. 

Farem el mateix amb la nata.

Ho posarem en gotets i ho reservarem a la nevera.

En el moment de servir i ratllarem una mica de xocolata per sobre.




BON PROFIT!!!