dimarts, 30 de setembre de 2014

"REVUELTO" DE GULES I GAMBES

Fa uns dies va fer l'any que ens varem casa i com que amb el petit per casa no ens podem permetre anar a un restaurant a sopar vam decidir fer un sopar especial a casa. No era un sopar especial per a la complicació en l'elaboració dels plats sinó més aviat especial sentimentalment i és que el primer i el segon plat es van basar en dos ingredients que em va descobrir la meva parella i que m'encanten: LES GULES I LA XULETA.

Així doncs, avui us presento el plat de gules que em va preparar.

Ingredients:

  • paquet de gules
  • 3 ous
  • 100 gr de gambes
  • 2 dents d'all
  • sal
  • pebre de cayena 
  • julivert
Elaboració:

En una paella hi afegim un raig d'oli i hi sofregim els alls i els pebres de cayena.

Retirem la cayena i afegim les gambes i les coem durant 3 minuts, després afegim les gules i ho deixem que s'escalfi.

Mentre batem els ous amb sal en un bol apart.

Aboquem els ous a la paella i deixem que es cogui l'ou, no del tot ja que ens encanta que cruegi per poder sucar-hi pa.

Hi espolsem una mica de julivert i ja tenim un plat deliciós enllestit.



BON PROFIT!!!