dijous, 25 de setembre de 2014

HAMBURGUESA DE POLLASTRE, CEBA I BRIE

Després de l'estiu continuen arribant les propostes de cuina, en aquest cas MEMÒRIES D'UNA CUINERA ens fa la proposta de presentar unes hamburgueses.




 Un plat sempre relacionat amb la cuina "basura" però que si fem l'hamburguesa a la planxa i si a sobre és de pollastre, sense dubte, tenim un plat ben sa i proteinic.

Això sí si sempre es gaudeix una mica més si l'acompanyem de pa i formatge!!!!


 Ingredients per 2 hamburgueses:

  • 160 gr de carn de pollastre picada
  • 1 ou
  • una ceba
  • 2 talls de formatge brie
  • sal i pebre
  • Pa ratllat
  • 2 talls de formatge edam
  • Enciam
  • Tomàquet
  • Pa per a hamburgueses
  • Ketchup
  • Mostassa

Elaboració:

En una paella posem un raig d'oli i hi sofregim la ceba fins que estigui ben daurada.

En un bol barregem la carn de pollastre, un grapat de pa ratllat, sal, pebre i batem un ou.

Quan ja tinguem la massa ben homogenia n'agafarem una porció i la barrejarem amb una mica de ceba, l'aplanarem i hi posarem un tall de formatge brie al mig que cobrirem amb una mica més de carn.

Posarem l'hamburguesa a la planxa i mentre tallarem dos rodanxes de tomàquet per amanides, una mica d'enciam un tall de formatge edam.

Un cop l'hamburguesa està cuita la posarem sobre el formatge edam i la taparem amb el pa.

Ho podem servir acompanyat de ketchup i mostassa



BON PROFIT!!!!