Jo he preparat un pastís de peix que us asseguro que és d'allò més bo. En vaig preparar una bona ració, de manera que en varem menjar el mateix dia servit calent. I al dia següent servit fred. Una recomenació, millor menjar-lo al dia següent i més saboros i consistent si us el mengeu fred.
Aquí us deixo la recepta, però abans us passo l'enllaç de la resta plats dels companys. Només cal que cliqueu a la imatge:
Ingredients pel pastís:
- 400 gr de lluç net
- 150 gr de gambes pelades
- 4 ous
- 250 ml de nata per cuinar
- 250 ml de salsa de tomàquet
- 2 cullerades de farina
- Cibulet
- Sal
- Pebre
- Pa ratllat
Ingredients per la salsa de musclos.
- 10 triangles de formatge (tipus caserio)
- 2 llaunes de musclos en escabets
Elaboració:
Posem les gambes a la batedora i les triturem ben petites.
Posem el lluç en un bol tapat en paper film i el posem al microones durant 4 minuts. Després amb les mans l'anem trencant ben petitó i de pas revisem que no ens hi quedi cap espina.
Per altra banda batem els ous, hi afegim sal i pebre, el cibulet i també hi afegirem la nata, les gambes picades i la salsa de tomàquet.
Barregeu tot bé i després hi afegim el lluç.
Agafem un motlle per a fer pudding i l'untem bé amb oli totes les parets. Seguidament espolvoregem pa ratllat.
Hi abocarem la barreja del pastís. Taparem el bol en paper d'alumini i el posarem al forn a 180ºC, al bany maria durant 45 minuts o bé fins que punxem el pastís i vegem que surt net.
Mentre prepararem la salsa. En un bol afegirem tots els ingredients i els triturarem. I ja tindrem feta la salsa d'acompanyament del nostre pastís.
Quan el pastís estigui cuit, e
l desmotllarem i el servirem acompanyat amb la salsa de musclos.
BON PROFIT!!!!
ummm!! que bó i a mes a mes facil i rapid.
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Sembla molt gustós aquest pastís, Montse!
ResponEliminaUn sabor maravilloso debe tener tu pastel, besos.
ResponEliminaya me viene el sabor a marisco, ummmmmm que rico.
ResponEliminaBesos, Mar
Té un aspecte deliciós, apuntat!
ResponEliminaostres quina gracia! l'altre dia en vaig fer un igual amb tonyina i cranc!! pero aquesta salsa la vaig saltar!! que bona noia! petons
ResponEliminaSempre venen de gust aquests pastissos eh!!!! bonissim
ResponElimina