dijous, 9 de gener de 2014

CARDS AMB PATATES

Després de tants dies d'àpats copiosos i reunions familiars, crec que a tots el que ens ve realment de gust és una mica de verdura amb la tranquilitat d'una casa una mica més solitària. I és que a mi m'agraden moltíssim les reunions familiars, però quan se n'acumulen tantes no espero altra cosa que la tranquilitat de casa meva.

Així doncs us deixo una recepta deliciosa, sana i ràida de preparar.

Ingredients:

  • Un o dos pots de cards nets
  • 3 patates grans
  • 2 dents d'all
  • Farina
  • Pernil
  • Oli
Elaboració:

Primer de tot courem les patates, bullides en aigua i sal.

Per altra banda, en una paella posem una mica d'oli i els alls trossejats.

Abans que es dorin hi afegim el pernil trossejat i després hi posem una cullerada de farina. Barrejar-ho bé, i seguidament hi afegim els cards i les patates amb el líquid inclòs. Si veiem que els cards aporten poca aigua, sempre n'hi podem afegir un got.

Rectifiquem de sal i ho deixem a foc lent durant 20 minuts.

BON PROFIT!!!