dijous, 9 de gener del 2014

CARDS AMB PATATES

Després de tants dies d'àpats copiosos i reunions familiars, crec que a tots el que ens ve realment de gust és una mica de verdura amb la tranquilitat d'una casa una mica més solitària. I és que a mi m'agraden moltíssim les reunions familiars, però quan se n'acumulen tantes no espero altra cosa que la tranquilitat de casa meva.

Així doncs us deixo una recepta deliciosa, sana i ràida de preparar.

Ingredients:

  • Un o dos pots de cards nets
  • 3 patates grans
  • 2 dents d'all
  • Farina
  • Pernil
  • Oli
Elaboració:

Primer de tot courem les patates, bullides en aigua i sal.

Per altra banda, en una paella posem una mica d'oli i els alls trossejats.

Abans que es dorin hi afegim el pernil trossejat i després hi posem una cullerada de farina. Barrejar-ho bé, i seguidament hi afegim els cards i les patates amb el líquid inclòs. Si veiem que els cards aporten poca aigua, sempre n'hi podem afegir un got.

Rectifiquem de sal i ho deixem a foc lent durant 20 minuts.

BON PROFIT!!!

6 comentaris:

  1. de lo mas rico q se puede comer despues de estas fiestas

    ResponElimina
  2. sii, necessito algo light!!! fantastica la verdura! petons

    ResponElimina
  3. Jo també m'apunto a una verdureta!! i així amb l'allet i un xic de pernil ha d'estar boníssima!

    ResponElimina
  4. Desprès de festes en quan venen més de gust les verduretes i aquest plat deuria estar boníssim !!
    Petons

    ResponElimina
  5. ara toca menjar més sa i sense greixos. Verdureta si senyora!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina