Així doncs us deixo una recepta deliciosa, sana i ràida de preparar.
Ingredients:
- Un o dos pots de cards nets
- 3 patates grans
- 2 dents d'all
- Farina
- Pernil
- Oli
Elaboració:
Primer de tot courem les patates, bullides en aigua i sal.
Per altra banda, en una paella posem una mica d'oli i els alls trossejats.
Abans que es dorin hi afegim el pernil trossejat i després hi posem una cullerada de farina. Barrejar-ho bé, i seguidament hi afegim els cards i les patates amb el líquid inclòs. Si veiem que els cards aporten poca aigua, sempre n'hi podem afegir un got.
Rectifiquem de sal i ho deixem a foc lent durant 20 minuts.
BON PROFIT!!!
de lo mas rico q se puede comer despues de estas fiestas
ResponEliminasii, necessito algo light!!! fantastica la verdura! petons
ResponEliminaJo també m'apunto a una verdureta!! i així amb l'allet i un xic de pernil ha d'estar boníssima!
ResponEliminaQué bona!!
ResponEliminaDesprès de festes en quan venen més de gust les verduretes i aquest plat deuria estar boníssim !!
ResponEliminaPetons
ara toca menjar més sa i sense greixos. Verdureta si senyora!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça