Així que sempre que tenim invitats en fem alguns per anar picant mentre es prepara el sopar. Aqui us deixo dos exemples fets amb pasta brick. Una pasta fantàstica que ens permet preparar milers de plats, en formes ben diferents i combinat amb qualsevol ingredient queda bé, a més és d'allò més lleugera.
Ingredients:
- Pasta brick
- Gules
- 2 dents d'all
- Pebre de cayena
- Oli
Elaboració:
En una paella preparem les gules, ho fem posant una mica d'oli i sofregint els alls i el pebre de cayena.
Un cop els alls estant daurats, afegim les gules.
Després ho posem dins la pasta brick i els tanquem en forma de saquets.
Ho posem al forn a 175ºC i quan la pasta estigui ben daurada ja ho podrem servir.
Ingredients:
- Pasta brick
- Triangles de formatge tipus caserio
- Tonyina
- Cibulet
- Pipes
Elaboració:
Barregem el formatge amb la tonyina i hi afeim el cibulet tallat ben petit.
Tallem la pasta en tires i hi posem una cullerada de la barreja, ho tancarem en forma de triangles i ho decorarem amb pipes.
Ho posarem al forn a 175ºC fins que ens quedin ben daurats.
BON PROFIT!!!
La pasta brick és genial, eh?? i com no ens han d'agradar els sopars de picoteo? per mi són els millors!! m'emporto les receptes que tinc un paquet de brick per gastar, un petó!
ResponEliminamolt original el de gules, i el de quesitos tambe!! jeje bones idees! jo soc com tu, m'encanta sopar de tapes, pero hem de comptar quantes portem perque...en pots menjar incontables! petons
ResponEliminaTambé m'encanta sopar de tapes! I la pasta brick és genial, perquè admet dolç i salat i perquè es pot farcir amb mil coses. Ara que en trobem també al mercadona, nosaltres ja ens hi hem posat a tope a casa!! ha ha ha. Petons
ResponEliminaMe encanta la pasta brick Montse, y con estos rellenos debe estar buenísima. Una pinta estupenda .Muy buena presentación.
ResponEliminaUn besote enorme.
Con mil sabores
es una combinacion que siempre gusta,delicatesen total
ResponEliminaBuen finde
Bss
vayaaa!me encantan los aperitivos con pasta brick!!los he probado con calabacin y gambas, y con queso y mermelada!probare estos!u nbesote!
ResponEliminaMolt bons!! la pasta brick ens permet fer-la i farcir-la de mil maneres i totes bones!! la versió tonyina m'agrada molt!
ResponEliminaAmb l'esportista que est tu, Montse, no cal que pateixis per si n'has menjat un de més o de menys... els que vinguin de gust que estan boníssims!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que macos, a casa sempre son èxit segur!!
ResponElimina