dimecres, 15 de gener de 2014

APERITIUS PASTA BRICK

Moltes vegades he dit lo molt que m'agraden els sopars a base de pintxos i tapetes, lo pitjor que tenen és que menges i no ets concient de la quantitat, però en gaudeixo tant d'aquests tipus de sopars.

Així que sempre que tenim invitats en fem alguns per anar picant mentre es prepara el sopar. Aqui us deixo dos exemples fets amb pasta brick. Una pasta fantàstica que ens permet preparar milers de plats, en formes ben diferents i combinat amb qualsevol ingredient queda bé, a més és d'allò més lleugera.

Ingredients:

  • Pasta brick
  • Gules
  • 2 dents d'all
  • Pebre de cayena
  • Oli
Elaboració:

En una paella preparem les gules, ho fem posant una mica d'oli i sofregint els alls i el pebre de cayena. 

Un cop els alls estant daurats, afegim les gules.

Després ho posem dins la pasta brick i els tanquem en forma de saquets.

Ho posem al forn a 175ºC i quan la pasta estigui ben daurada ja ho podrem servir.



Ingredients:

  • Pasta brick
  • Triangles de formatge tipus caserio
  • Tonyina
  • Cibulet
  • Pipes
Elaboració:

Barregem el formatge amb la tonyina i hi afeim el cibulet tallat ben petit.

Tallem la pasta en tires i hi posem una cullerada de la barreja, ho tancarem en forma de triangles i ho decorarem amb pipes.

Ho posarem al forn a 175ºC fins que ens quedin ben daurats.


BON PROFIT!!!