divendres, 27 de desembre de 2013

COOKIES DE CARBASSA

Com han anat aquest dies de festes i reunions familiars? Doncs això encara no s'ha acabat ens queda el cap d'any per davant i la màgica nit de reis.

A mi els dies de festa i reunions m'encanten però com sempre el que més m'agrada és el fet de poder-nos reunir al voltant d'una taula i poder així degustar mil i un plats.

Molts acabareu d'allò més tips, però jo què voleu que us digui al final sempre tinc un budell buit i m'aixeco amb gana, doncs posats a passar-nos una mica durant aquestes dates doncs què millor que un bon esmorzar? Potser no li demanaré al papa una tassa de xocolata calenta (que la fa deliciosa) però sí que vénen molt de gust unes galetes com les que us presento. La recepta està extreta de la web Bakemania, en la que trobareu màgia en cada una de les receptes.

Ingredients:

  • 125 grams de farina
  • 1 culleradeta de llevat
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 1 ou
  • 100 gr de sucre
  • 75 ml d'oli
  • 110 gr de carbassa
  • 200 gr de chips de xocolata
Elaboració:

En primer lloc posarem la carbassa en un bol tapat amb paper film i ho posarem al microones durant 5 minuts.

Preescalfarem el forn a 160ºC.

En un altre bol posarem l'ou i el sucre i blanquejarem la massa. Xafarem la carbassa amb una forquilla i l'afegirem a la barreja, també hi afegirem l'oli.

Seguidament afegirem la farina, el llevat, el bicarbonat i la sal.

Integrarem tots els ingredients, veureu que queda una massa bastant líquida. Hi afegirem les xips de xocolata.

Prepararem una safata de forn amb paper sulfuritzat i amb una cullera anirem repartint la massa, posarem una cullerada deixant uns 2 cm entre cullerada i cullerada.

Ho posarem al forn durant 12 minuts i ja ho tindrem.

Queden unes galetes toves d'allò més bones!!!




BON PROFIT!!!