dilluns, 16 de desembre del 2013

BACALLÀ A L'ALL

Després d'uns quants dies sense publicar, per fi tinc una mica de temps per escriure i deixar-vos una entrada en aquest cas de bacalà i és que aquest és un peix que no em cansaria mai de menjar.

Espero que el proveu perquè us asseguro que és un plat amb molt de sabor i que a casa ha tingut un gran èxit.

Ingredients per 4 persones:

  • 4 lloms de bacallà o bacallà esqueixat
  • 4 grans d'all
  • 1/2 got de vi blanc
  • 50 ml de crema de llet
  • pebre negre
  • pebre vermell
  • julivert
  • 4 ous
Elaboració:

Posarem el bacallà en un bol amb aigua, quan l'aigua comenci a bullir ja el podrem treure immediatament.

En una cassola a banda posarem un bon raig d'oli, hi afegirem les dents d'all laminat i deixarem que es torrin.

Seguidament hi afegirem el bacallà, el pebre vermell i el pebre negre picat i algunes de les boles les deixarem senceres.

Amb un cullera de fusta anirem matxucant tant els alls com el bacallà, hi aleshores hi afegirem el vi blanc.

Quan l'alcohol s'hagi evaporat hi afegirem la crema de llet i seguirem matxucant el bacallà fins a obtenir una pasta.

Finalment hi afegirem el julivert.

Servirem el plat amb unes rodanxes d'ou dur.



BON PROFIT!!!!

5 comentaris:

  1. q delicia y q manera mas curiosa a la vez de prepararlo.

    ResponElimina
  2. m'encnta el bacallà de mil i una maneres! pero amb all ja em perd!! quin plat tan bo montse!! petons

    ResponElimina
  3. Boníssim, Montse. Per servir fred o calent, oi? Que bo que és, el bacallà! Petons

    ResponElimina
  4. Ostres, quina manera més diferent de fer el bacallà!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Una molt bona manera de preparar el bacallà.
    Petons

    ResponElimina