dilluns, 4 de novembre de 2013

FLAM DE TARONJA

Com m'agrada la taronja i això que de petita era una fruita que evitava. Ara m'agrada com a fruita, el suc, en postres, amb xocolata, si és que ho té tot. Bon sabor, fresca, no atipa tant com d'altres, aporta vitamines i aigua.

Ara ja la trobem per tot arreu i en preus prou decents, així que venga sucs i derivats. D'aquí la idea d'aquest flam deliciós i d'allò més fàcil.

Ingredients:

  • 400 ml de suc de taronja
  • 4 ous
  • 100 gr de sucre
  • Caramel (tres cullerades de sucre per cada una d'aigua)
Elaboració:

El primer que hem de fer és posar a escalfar el forn a 200ºC

En un bol posarem tots els ingredients i els batrem fins que el sucre quedi ben diluït.

En el motlle o motlles triats hi posarem el caramel a la base.

Afegirem la mescla a sobre el caramel.

Posarem el motlle al bany maria i al forn durant uns 40-50 minuts. Comprovarem que el flam està fet quan punxant-lo ens surti el punxó net.

El deixarem refredar i un cop fred el guardarem a la nevera.



BON PROFIT