Ara ja la trobem per tot arreu i en preus prou decents, així que venga sucs i derivats. D'aquí la idea d'aquest flam deliciós i d'allò més fàcil.
Ingredients:
- 400 ml de suc de taronja
- 4 ous
- 100 gr de sucre
- Caramel (tres cullerades de sucre per cada una d'aigua)
Elaboració:
El primer que hem de fer és posar a escalfar el forn a 200ºC
En un bol posarem tots els ingredients i els batrem fins que el sucre quedi ben diluït.
En el motlle o motlles triats hi posarem el caramel a la base.
Afegirem la mescla a sobre el caramel.
Posarem el motlle al bany maria i al forn durant uns 40-50 minuts. Comprovarem que el flam està fet quan punxant-lo ens surti el punxó net.
El deixarem refredar i un cop fred el guardarem a la nevera.
BON PROFIT
una autentica maravilla de flan. lleno de sabor!!!
ResponEliminaostii! i no hi ha llet??!! ualaaa m'agrada molt nena!! el provare!! petons
ResponEliminamolt bo aquets flam y sensa llet, ummm
ResponEliminaQue bo, té una pinta genial, m'ho apunto!!!
ResponEliminaDoncs jo puc dir que... com m'agrada la taronja i com m'agrada el flam!! les dues coses em tenen boja, així que aquest l'he de fer segur!
ResponEliminaQue bo que ha de ser aquest flam, el provaré segur!
ResponElimina