dissabte, 23 de novembre de 2013

PASTÍS DE NUTELLA

Poques coses vénen tan de gust en qualsevol moment com un trosset de pastís de xocolata.

Aquest us asseguro que és facilissim de fer que el tindrem llest en menys d'una hora, així que passo directament a explicar-vos la recepta.

Ingredients per a un motlle de 18cm:

  • 3 ous
  • 200 ml de nata (jo he usat la que té un 15% de materia grassa)
  • 1/4 de pot de Nutella
  • 50 gr de mantega
  • 12 galetes
  • 50 gr de xocolata
  • Opcional: xocolata blanca

Elaboració:

En primer lloc posarem el forn a preescalfar a 175ºC.

En un morter triturarem les galetes que seguidament barrejarem amb la mantega a temperatura ambient o semifosa.

La posarem en un motlle durant 15 minuts al forn.

Mentre batrem els ous una bona estona per tal que agafin volum.

En un cassó escalfarem la nata sense que arribi a bullir i hi posarem la nutella i la presa de xocolata fins que es fongui.

Barrejarem els ous amb la mescla anterior i ho reservarem.

Quan hagin passat els 15 minuts de cocció al forn, augmentarem la temperatura del forn a 180ºC i a sobre de la galeta hi posarem la mescla.

La deiarem coure durant 30 minuts.

Un cop cuit el treurem del forn i el deixarem refredar.

En un bol al microones desfarem una mica de xocolata blanca que estendrem per sobre el pastís a la hora de servir.


BON PROFIT!!!