Aquest us asseguro que és facilissim de fer que el tindrem llest en menys d'una hora, així que passo directament a explicar-vos la recepta.
Ingredients per a un motlle de 18cm:
- 3 ous
- 200 ml de nata (jo he usat la que té un 15% de materia grassa)
- 1/4 de pot de Nutella
- 50 gr de mantega
- 12 galetes
- 50 gr de xocolata
- Opcional: xocolata blanca
Elaboració:
En primer lloc posarem el forn a preescalfar a 175ºC.
En un morter triturarem les galetes que seguidament barrejarem amb la mantega a temperatura ambient o semifosa.
La posarem en un motlle durant 15 minuts al forn.
Mentre batrem els ous una bona estona per tal que agafin volum.
En un cassó escalfarem la nata sense que arribi a bullir i hi posarem la nutella i la presa de xocolata fins que es fongui.
Barrejarem els ous amb la mescla anterior i ho reservarem.
Quan hagin passat els 15 minuts de cocció al forn, augmentarem la temperatura del forn a 180ºC i a sobre de la galeta hi posarem la mescla.
La deiarem coure durant 30 minuts.
Un cop cuit el treurem del forn i el deixarem refredar.
En un bol al microones desfarem una mica de xocolata blanca que estendrem per sobre el pastís a la hora de servir.
BON PROFIT!!!
Mes que bo i a mes a mes rapidet i facil de fer,t ha quedat per xuplarse els dits.
ResponEliminaPetons
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
apetecible de verdad tu receta, besos
ResponEliminasi que te bona pinta si...apuntat per les meves xocoaddictes!petons
ResponElimina