dijous, 29 d’agost de 2013

AMANIDA DE PATATA, ANXOVA I PEBROT

Ara m'hi acabo de fixar, déu ni do com baixa el nombre de visites durant l'agost, ben bé a la meitat!!! Si és que alguns cansats d'estar sempre treballant davant d'un ordinador, quan són vacances no l'agafem per a res i és que és ben normal.

Sembla que ara ja torna la normalitat a la majoria de llars i un cop comenci el col·legi, s'instal·larà la rutina com la boira abraçant la plana.

Sempre amb aquest desig de que no acabi de marxar l'estiu us porto una recepta boníssima per a un plat rapidet, fresc i saborós.

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 patates grans o 3 mitjanes
  • 20 làmines d'anxova
  • 3 pebrots del piquillo (ja escalivat)
  • 1 pebrot verd
  • ceba tendra
  • pebre vermell dolç
  • pebre vermell picant (opcional)
  • sal
  • oli
  • vinagre
Elaboració

En una olla amb aigua i sal, posarem les patates a bullir. Per saber quan les tenim fetes (depèn molt de la mida) hi clavarem la forquilla, si entra fàcil és que ja les tenim a punt. Les traiem i les deixem refredar.

Un cop fredes les pelem i en fem rodanxes que posarem a la base dels plats.

Tallarem les anxoves en trossets més petits i farem el mateix amb la resta de verdures.

Ho escamparem per sobre de les patates.

En un gotet a banda, posarem bastant pebre vermell dolç i una punta de pebre vermell picant i ho barrajarem.

Espolvorejarem el pebre vermell per sobre del plat i l'amanirem amb sal, oli i vinagre.



MOLT BON PROFIT!!!