dijous, 29 d’agost del 2013

AMANIDA DE PATATA, ANXOVA I PEBROT

Ara m'hi acabo de fixar, déu ni do com baixa el nombre de visites durant l'agost, ben bé a la meitat!!! Si és que alguns cansats d'estar sempre treballant davant d'un ordinador, quan són vacances no l'agafem per a res i és que és ben normal.

Sembla que ara ja torna la normalitat a la majoria de llars i un cop comenci el col·legi, s'instal·larà la rutina com la boira abraçant la plana.

Sempre amb aquest desig de que no acabi de marxar l'estiu us porto una recepta boníssima per a un plat rapidet, fresc i saborós.

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 patates grans o 3 mitjanes
  • 20 làmines d'anxova
  • 3 pebrots del piquillo (ja escalivat)
  • 1 pebrot verd
  • ceba tendra
  • pebre vermell dolç
  • pebre vermell picant (opcional)
  • sal
  • oli
  • vinagre
Elaboració

En una olla amb aigua i sal, posarem les patates a bullir. Per saber quan les tenim fetes (depèn molt de la mida) hi clavarem la forquilla, si entra fàcil és que ja les tenim a punt. Les traiem i les deixem refredar.

Un cop fredes les pelem i en fem rodanxes que posarem a la base dels plats.

Tallarem les anxoves en trossets més petits i farem el mateix amb la resta de verdures.

Ho escamparem per sobre de les patates.

En un gotet a banda, posarem bastant pebre vermell dolç i una punta de pebre vermell picant i ho barrajarem.

Espolvorejarem el pebre vermell per sobre del plat i l'amanirem amb sal, oli i vinagre.



MOLT BON PROFIT!!!

8 comentaris:

  1. Mmm una amanida deliciosa!! M'encanta la pinta que té!! Segur que està bonissima i a més lleugera! Petons,

    ResponElimina
  2. Una amanida perfecta per als de casa meva, me l'apunto!

    ResponElimina
  3. Qué bones les amanides de patata!!! i a més ideals perquè pots posar-hi el que més et vingui de gust, oi? no hi he ficat mai el pebre vermell, i segur que li dóna un gust boníssim!!

    ResponElimina
  4. Que bona aquesta amanida. M'encanten aquesta amanide amb patates, ja que et permet posar-hi mil i un ingredients diferents.
    Petons

    ResponElimina
  5. boniissima amanidaaa guapa!! m'encnata amb el toc de les anxoves! a fer-la abans que s'acabi l'estiu! petons

    ResponElimina
  6. El punt de pebre picant l'ha de donar molt bon gust, una bona amanida.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Avui la probaré,jo sempre ho feia amb tonyina, i s'ha de variar.

    ResponElimina
  8. Avui la probaré,jo sempre ho feia amb tonyina, i s'ha de variar.

    ResponElimina