dissabte, 13 de juliol de 2013

ROTLLO FRED DE PATATA

El que us presento avui és un plat que farà les delícies dels petits i és que la seva base és la patata, i aquest és un aliment molt versàtil que ens agrada en cada una de les opcions que ens presenta, a més té moltes propietats nutritives.

Aquesta vegada us el presento en forma de rotllo de fred, ideal per deixar-lo preparat a la nevera abans d'anar a la platja o a la piscina i així tenir-lo a punt, arribar a casa i menjar!!!!

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 patates grans
  • 3 ous
  • 250 gr de tonyina
  • 150 ml de tomàquet fregit
  • 100 ml de maionesa
  • Olives negres i verdes
  • Tires de pebrot escalivat
Elaboració:

Rentarem les patates i les posarem a bullir en aigua i sal fins que estiguin toves. Uns 10 minuts a l'olla exprés. Quan estiguin cuites, les pelarem.

Posarem els ous en un cassó en aigua bullent  i sal durant 10 minuts. Els deixarem refredar i en traurem la closca.

Ratllarem els ous i barrejarem la meitat dels ous ratllats amb la tonyina i el tomàquet fregit. Ho deixarem a la nevera.
Per altra banda, aixafarem les patates fins a obtenir un puré.

Posarem un tros de paper film sobre el marbre i hi estendrem el puré de patata que hem fet. Li donarem forma rectangular.

A sobre hi posarem la barreja de tonyina, ou i tomàquet i ho enrotllarem amb el paper film. Quan tinguem el rotllo format, treurem el paper film i recobrirem tot el rotllo amb maionesa i amb la resta d'ou ratllat.

Finalment el decorarem amb les olives i el pebrot i ho reservarem a la nevera.





MOLT BON PROFIT!!!