dimecres, 17 de juliol de 2013

DE TOT AMB CREMA DE FORMATGE

A tothom ens agrada marxar de vacances, però no us passa que els dies abans de marxar encara molt de menjar a la nevera? Hi ha restes de tot i, és clar, us ho heu d’anar acabant per tal de no trobar el paradís dels fongs i dels bacteris a la vostra nevera quan torneu.
Moltes vegades en aquestes ocasions surten uns plats d’allò més originals i bons. Una mica d’aquí, un pessic d’allà...
Aquest plat és el resultat d’una d’aquestes buidades exprés de la nevera i la veritat és que ens va agradar tant, que l’hem fet en més d’una ocasió, sempre segons existències!
Com veure a la recepta no hi ha quantitats, ja que com us he dit depèn de les sobres.
Ingredients:
  • Pastanaga
  • Ceba
  • Gambes
  • Pèsols
  • Xampinyons
  • Formatge cremós per untar
  • Llet
  • Cibulet
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
Elaboració
En una paella posarem un raig d’oli i hi afegirem la ceba, quan sigui transparent, hi afegirem els xampinyons i la pastanaga i ho deixarem potxar.
Quan els xampinyons ja tinguin una coloració més fosca, afegirem les gambes i els pèsols cuits i ho deixarem 5 minuts més.
Per altra banda prepararem la crema de formatge. En un cassó posarem el formatge per untar amb un bon raig de llet i l’anirem desfent. Hi afegirem sal, pebre i el cibulet tallat en trossos molt petits. La quantitat de llet i el temps de cocció dependran de l’espessor desitjada.
Un cop tenim tots els ingredients cuits i la salsa feta ho servirem en un plat i ens ho menjarem tot barrejat amb la deliciosa crema de formatge.




BON PROFIT!!!