dimecres, 17 de juliol del 2013

DE TOT AMB CREMA DE FORMATGE

A tothom ens agrada marxar de vacances, però no us passa que els dies abans de marxar encara molt de menjar a la nevera? Hi ha restes de tot i, és clar, us ho heu d’anar acabant per tal de no trobar el paradís dels fongs i dels bacteris a la vostra nevera quan torneu.
Moltes vegades en aquestes ocasions surten uns plats d’allò més originals i bons. Una mica d’aquí, un pessic d’allà...
Aquest plat és el resultat d’una d’aquestes buidades exprés de la nevera i la veritat és que ens va agradar tant, que l’hem fet en més d’una ocasió, sempre segons existències!
Com veure a la recepta no hi ha quantitats, ja que com us he dit depèn de les sobres.
Ingredients:
  • Pastanaga
  • Ceba
  • Gambes
  • Pèsols
  • Xampinyons
  • Formatge cremós per untar
  • Llet
  • Cibulet
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
Elaboració
En una paella posarem un raig d’oli i hi afegirem la ceba, quan sigui transparent, hi afegirem els xampinyons i la pastanaga i ho deixarem potxar.
Quan els xampinyons ja tinguin una coloració més fosca, afegirem les gambes i els pèsols cuits i ho deixarem 5 minuts més.
Per altra banda prepararem la crema de formatge. En un cassó posarem el formatge per untar amb un bon raig de llet i l’anirem desfent. Hi afegirem sal, pebre i el cibulet tallat en trossos molt petits. La quantitat de llet i el temps de cocció dependran de l’espessor desitjada.
Un cop tenim tots els ingredients cuits i la salsa feta ho servirem en un plat i ens ho menjarem tot barrejat amb la deliciosa crema de formatge.




BON PROFIT!!!

8 comentaris:

  1. Esto esta de muerte!!! vaya cosa mas rica q nos has traido hoy. acabo de descubrir tu blog y me quedo de seguidor q he visto cositas chulas.
    un saludo

    ResponElimina
  2. Genial aquesta recepta per buidar la nevera!!! aprofitament i a més deliciosa!

    ResponElimina
  3. m'encanta buidar la nevera ...no llençu mai res, i si ho acompanyes de crema de formatge ja es genial!! m'encanta! petons

    ResponElimina
  4. Una idea genial per deixar la gelera neta! ben pensat!

    ResponElimina
  5. wowww vaya receta pero que bien sana y de aprovechamiento, bieeenn! besitos

    ResponElimina
  6. Una receta estupenda ,me gusta
    besinos

    ResponElimina
  7. de la improvisación salen buenos platos como esta mezcla tuya de hoy
    Buenas vacaciones hasta la vuelta
    Bss

    ResponElimina
  8. No hi ha com reciclar!! en surten uns plats ben creatius! bones vacances Montse!

    ResponElimina