dilluns, 29 de juliol de 2013

ESPAGUETIS AMB GULES

Sembla que ja tothom està de vacances, el poble es va buidant, cada dia veus menys gent passejant, la guàrdia urbana ja no controla el trànsit de primera hora del matí i ja no has de deixar passar els treballadors de les fabriques pel pas de peatons. Sembla que l’afecte estiu també es va apoderant dels blogs, els quals van acomiadant fins al setembre.
Però d’altres seguim per aquí, les vacances ja arribaran així que de moment les continuem esperant amb noves i delicioses receptes.
Avui us presento una recepta molt ràpida de fer i molt bona, de les que sorprèn, agrada i no hi passes massa temps, per tant, ideal per a l’estiu i és que per molt que ens agradi cuinar, si fa molta calor a la cuina també s’hi pot patir.

Ingredients:
  •  400 gr d’espaguetis (preferiblement negres)
  • 250 gr de gules
  • 3 dents d’all
  • 3 pebres de caiena (més o menys segons gustos)
  • Sal
  • Oli


Elaboració:
En una olla, posem aigua a bullir, quan arrenqui el bull hi afegim un pessic de sal i hi posem els espaguetis que s’hi estaran uns 12 minuts. Jo he usat espaguetis negres, perquè a part que tenen un sabor que ens agrada molt contrasta molt millor amb les gules.
Mentre prepararem les gules a l’allet. Posarem oli en una paella i hi abocarem els alls laminats i les caienes.
Quan l’all estigui daurat hi afegirem les gules.
Un cop tenim les gules escalfades i els espaguetis bullits els posarem en un plat i ja ho podrem  servir.

Ràpid i fàcil oi? Bàsicament es tarda el que tarda la pasta en coure’s.



BON PROFIT!!!!