Dic que va dedicada a vosaltres perquè l'altre dia llegint sobre els aliments, vaig veure que la vedella és una carn molt recomenable per a les futures mares ja que és un gran aport de ferro, evidentment, sempre que la carn estigui ben cuita.
A més per altra banda com que és un plat on tot està triturat també és ideal per als nens quan ja comencen a menjar aliments sòlids.
Finalment, com que és un plat tan bo, doncs és totalment recomenat per a tothom i si a més ens aporta ferro i vitamines, què més li podem demanar?
Ingredients per a 4 persones
- 300 gr de carn (pot ser de vedella, de porc, gall d'indi o mescla) aquesta concretament és de gall d'indi
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 dent d'all
- 1 got de salsa de tomàquet
- 5 patates
- 1 cullerada de mantega
- sal
- herbes aromàtiques formatge
En primer lloc en una paella sofregirem l'all i la ceba. Quan la ceba ja sigui transparent hi afegirem el pebrot verd tallat molt petit.
Quan el pebrot estigui tou, hi afegirem la carn i la hi deixarem fins que estigui ben cuita.
Afegirem un got de salsa de tomàquet i ho deixarem una estona perquè s'evapori l'aigua
Mentre aprofitarem per bullir unes 5 patates. Les posarem senceres a l'olla exprés amb un grapat de sal durant uns 8 minuts.*
Pelarem les patates, les triturarem i si ho volem més fi, ho passarem per un passapurés. Per donar-hi una textura més suau hi afegirem una cullerada de mantega.
Doncs ara ja tenim tots els ingredients preparats i només cal emplatar. Tenim dos opcions:
- En un motlle rodó posem una cap de puré, una de carn i una altra de puré i ho decorem amb herbes aromàtiques (foto)
- L'altre opció és agafar una font per anar al forn, on posem una base de puré, una de carn, un altra de puré i a sobre estenem una capa de formatge que gratinarem al forn.
Així que vosaltres mateixos quins opció preferiu.
Bon profit
* Per estalviar-nos temps es pot comprar puré de patata en pols que es prepara força més ràpid.
Un pastís super bo!!! i queda ben original!
ResponEliminaUmmm, buena pinta!!!Acabo de comer, pero no sé, quizás repita, jajaa
ResponEliminaPetonsss
BOnissim!! m'agrada molt el pastis de puré i vedella! i com dius, té molts minerals indispensables per la salut! has fet una presentació molt bonica! petons i que passis unes bones festes!
ResponEliminaQue pastel mas rico se ve muy jugoso, y te ha quedado muy bien presentado. Besicos y felz navidad
ResponElimina