Avui no és un plat precisament estrany, simplement tenia restes d'algunes verdures, formatge que sempre n'hi ha per casa i a més tenia una massa de pizza. Potser el nom més correcte no seria coca sinó pizza, però per a mi un dels punts bàsics de la pizza és afegir damunt la base da pa una base de tomàquet i com que aquesta no la té, doncs he preferit donar-li el nom de coca, ja que ve a ser una coca de recapte.
Bé després d'explicar-vos les mil excuses d'aquest plat, passo directament a explicar-vos-el.
Ingredients
- Mitja ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1/2 carbassó
- Mozzarela
- Base de pizza
Elaboració
Posarem el forn a 190º i hi introduïrem la ceba embolicada amb paper de plata.
Passats 15 minuts afegirem els pebrots embolicats també amb paper de plata i els hi deixarem durant 30 minuts més.
Un cop estigui tot escalivat, tallarem la ceba i els pebrots a tires i les posarem sobre la base de la pizza.
Tallarem el carbassó a rodanxes i les posarem a la planxa amb una mica d'oli. Seguidament les posarem a sobre la base de ceba i pebrots.
Damunt hi posarem la mozzarella i es posarà al forn durant 20 minuts a 180ºC.
Com veieu té tot l'aspecte d'una pizza, però de sabor ens recorda més a una coca de recapte amb formatge.
Que vagi de gust!!!
Seguro que estaba muy rica!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
una coca bonissima!! son ideals quan tens ingredients que corren per la nevera i no saps que fer-ne!!
ResponElimina