dissabte, 15 de desembre de 2012

COCA DE VERDURES

Sovint hem de marxar de casa uns quants dies i, hem de fer neteja de la nevera, aprofitant tot el que es caducarà en breu. Aleshores és quan acostumen a sortir plats d'allò més estranys però sorprenentment bons.

Avui no és un plat precisament estrany, simplement tenia restes d'algunes verdures, formatge que sempre n'hi ha per casa i a més tenia una massa de pizza. Potser el nom més correcte no seria coca sinó pizza, però per a mi un dels punts bàsics de la pizza és afegir damunt la base da pa una base de tomàquet i com que aquesta no la té, doncs he preferit donar-li el nom de coca, ja que ve a ser una coca de recapte.

Bé després d'explicar-vos les mil excuses d'aquest plat, passo directament a explicar-vos-el.

Ingredients

  • Mitja ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 carbassó
  • Mozzarela
  • Base de pizza
Elaboració

Posarem el forn a 190º i hi introduïrem la ceba embolicada amb paper de plata. 

Passats 15 minuts afegirem els pebrots embolicats també amb paper de plata i els hi deixarem durant 30 minuts més.

Un cop estigui tot escalivat, tallarem la ceba i els pebrots a tires i les posarem sobre la base de la pizza.

Tallarem el carbassó a rodanxes i les posarem a la planxa amb una mica d'oli. Seguidament les posarem a sobre la base de ceba i pebrots.

Damunt hi posarem la mozzarella i es posarà al forn durant 20 minuts a 180ºC.


Com veieu té tot l'aspecte d'una pizza, però de sabor ens recorda més a una coca de recapte amb formatge.

Que vagi de gust!!!