divendres, 20 de juliol de 2012

PIZZA DE CARBASSÓ I PERNIL

Què faig d'un culet de carbassó que em va sobrar del dinar d'ahir? I dels tomàquets cherry del sopar d'amics del dissabte? I del pernil dolç? Doncs una pizza!!!!

Ingredients:

  • Massa de pizza
  • Tomàquet triturat
  • Provolone
  • Pernil dolç
  • Tomàquets cherry
  • Carbassó
  • Orenga
  • Oli
Elaboració:

Com sempre primer estirarem la massa de la pizza. 

L'untarem amb el tomàquet i en aquest cas hi anirem afegint els ingredients. El formatge és provolone, per tant, aquest no el posarem de base com la mozzarela sinó com a un ingredient més. Jo l'he posat amb el pernil dolç, ja que sempre és una bona combinació.

Finalment, hi afegirem orenga i una raig d'oli*

Ho posarem al forn a 200ºC. El temps de cocció és relatiu a la doblada de la massa.


*Oli a les pizzes només l'afegeixo quan aquestes no tenen tonyina, ja que la tonyina ja té el seu propi oli.