dimecres, 4 de juliol de 2012

MAGDALENES BLANCA

El nom de Magdalenes Blanca, té un doble sentit. El primer perquè la persona que em va passar la recepta és diu Blanca (Roser suposo que ja saps de qui parlo) i sempre acostumo a posar el nom de la persona que em dóna la recepta a la pròpia recepta, així sé segur del que parlo. La segona raó de perquè es diu així és perquè porten xocolata blanca, mmmm, deliciós.
Estic segura que a partir d'ara podré aportar noves receptes més sovint, doncs últimament he estat una mica desconectada del món real.

Venga no us faig esperar més i us passo la recepta.

Ingredients:

  • 1 llimona
  • 125 gr sucre
  • 375 gr farina
  • 160 gr mantega
  • 2 ous
  • 350 ml llet
  • un sobre de llevat
  • 200 gr xocolata blanca
Elaboració:

En primer lloc escalfarem la llet a uns 40 graus i hi desfarem el llevat.

Seguidament barrejarem la llet i els ous, en aquesta barreja líquida hi afegirem la ratlladura de llimona.

En un altre bol hi posarem la farina i el sucre.

Ajuntarem la barreja líquida amb la sòlida, on hi afegirem la mantega prèviament fosa.

Aleshores trencarem la xocolata en trossets d'1cm per un 1cm, evidentment no cal ser acurats, és només per tenir una idea de la mida.

Posarem la mescla als motlles. Sovint també hi poso ametlla laminada a sobre però aquest cop com que no en tenia doncs ho vaig fer sense.

Finalment amb el forn preescalfat a 200ºC, hi posarem les magdalenes i baixarem la temperatura a 180ºC. Es fan en uns 20 minuts.



Us asseguro que el resultat sempre triomfa, així que espero que us animeu!!!!