dilluns, 15 de juliol del 2019

CANELONS D'ESPINACS FREDS

Ingredients per 4 persones:
  • 12 plaques de canalons
  • 300 gr d'espinacs, poden ser frescos i tallats molt petits o bé els podem bullir 5 minuts
  • 100 gr de formatge per untar
  • 90 gr de boquerons
  • 3 culleradetes de moresc
  • Salsa pesto
  • Salsa de soja
  • Anacards
Elaboració:

En primer lloc fem les plaques de canalons, les posem en aigua calenta si són precuinades o les bullim seguint les instruccions si són de pasta seca.

Un cop bullides les estenem sobre un drap per tal que absorveixi l'aigua.

En un bol posem els espinacs, el formatge per untar els boquerons tallats a trossets i el moresc. Ho barregem tot.

Amb la barreja anterior anem omplint les plaques de canelons, els tanquem i els disposem en el plat.

Per sobre hi posem la salsa  pesto i un rajolinet de l'oli i vinagre en que están macerats els boquerons. Si nosaltres fem la salsa pesto, podem usar aquesta maceració en la preparació del pesto, on també podem substituir l'alfàbrega per espinacs.

Finalment, en una paella ben calenta hi posarem la salsa de soja i els anacards ràpidament i els saltejarem una mica fins que hagi absorbit tota la salsa pesto.

I els abocarem per sobre el plat.



BON PROFIT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada