dilluns, 22 de juliol del 2019

ALBERGÍNIES I XAMPINYONS

Moltes vegades quan volem fer un acompanyament de segon plat no sortim massa de les patates fregides, o carbassó a la planxa. Aquí tenim un acompanyament de verdures d'allò més gustós i original.

Ingredients:
  • 2 dents d'all
  • 1 ceba
  • 1 albergínia
  • 200 gr de xampinyons laminats
  • 3 cullerades de salsa de soja
  •  Oli d'oliva
  • Oli de sèsam
  • Llavors de sèsam
Elaboració:

En primer lloc sofregim una mica la ceba i quan estigui daurada hi afegim els alls laminats. També hi afegim l'albergínia tallada a bastonets, una culleradeta de l'oli de sèsam i els xampinyons.

Ho cuinem tot fins que tots els ingredients estiguin ben tovets.

Afegim 3 cullerades de salsa de soja i ho deixem reduir.

Ho podem usar tan d'acompanyament d'una carn com per a completar un plat d'arròs blanc.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada