divendres, 19 de juliol del 2019

PASTÍS DE PINYA I COCO

Recepta que ens proposa La Lechera, un postre molt ràpid de fer i amb un resultat espectacular, apte fisn i tot per a les persones que menys els hi agrada i saben de cuina i el resultat és tan bo que quedaràs com un gran amfitrió.

Us asseguro que el primer cop que el vaig fer, el va fer el meu fill de 5 anys sota la meva supervisió, però ho va fer ell tot sol.

Ingredients:

  • Una llauna petita de llet condensada (370gr)
  • 300 gr de formatge cremós per untar
  • 2 rodanxes de pinya + 50 ml del seu suc
  • 60 gr de coco ratllat
  • 4 ous
  • 30g de farina de moresc
  • 50 ml de rom
Elaboració:

Escalfem el forn a 180ºC

Forrem un motller desmontable d'uns 20 cm amb paper de forn

Triturem tots els ingredients en un bol fins que quedi una massa homogènia.

Ho posem al motlle i ho coem durant 50 minuts.

Ho deixem refredar i ja ho podrem desmotllar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada