Ingredients per 4 persones:
- 200 gr d'espinacs congelats
- 4 ous
- 150 gr de formatge cremós per untar (versió freda) o 6 làmines de formatge havarti (versió calenta)
- 100 gr de salmó fumat
- 1 cullerada de mantega
- Sal
- Pebre
Elaboració:
Bullim els espinacs amb una mica de sal durant 8 minuts en una olla amb aigua. També es poden coure al micrones durant 5 minuts.
Escorrem molt bé els espincs y les posem al got de la batedora.
Afegim també els rovells, la mantega i la sal i el pebre al gust. I ho triturem fins que quedi ben fi.
En un bol a banda muntem les clares d'ou a punt de neu fins que quedin ben fortes. I ho barregem amb els espinacs amb molt de compte per tal que no ens baixin.
Cobrim amb paper de forn una safata de forn i hi posem la barreja que hem preparat esparcinat-la amb una espátula, fins que ens quedi una capa de mig centimetre aproximadament i força igual per a totes bandes.
Ho coem al forn a 180ºC durant 14 minuts.
La deixem refredar una mica i quan veiem que traient-la del paper ja no se'ns trenca la podem posar en una superficie plana, on posarem el formatge i després una capa de salmó i ho enrotllarem ben apretat.
Ho embolicarem amb paper film i ho reservarem a la nevera fins al momento de servir.
Ho tallarem a rodanxes i si ho volem calent ho podem posar un moment al forn o al micrones fins que es desfaci el formatge, sinó ja ho podrem servir directament. Tan ens val com a aperitiu com a sopar lleuger.
BON PROFIT!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada