dissabte, 5 de juliol de 2014

CIGRONS AMB BOTIFARRA

Quan no saps quan podràs cuinar és important fer plats ràpids o fer-ne quantitas que puguis congelar per treure-ho el dia que no tens temps per a res. Per això les llegums són una bona opció perquè després de congelar conservem força bé la consistència i el gust. A més el plat que us presento és ben fàcil de fer.

Ingredients:

  • 400 gr de cigrons
  • Mitja ceba
  • Mitja botifarra negra
  • Llorer
  • Sal
  • Oli
Elaboració:

En primer lloc bullim els cigrons en aigua i amb una fulla de llorer a l'olla exprés durant 20 minuts. O bé comprem un pot de cigrons ja cuits i així fins i tot ens estalviem aquest pas.

En una paella sofregim la ceba.

Tallem a rodanxes la botifarra i l'afegim quan la ceba ja estigui cuita, ho remanem bé i amb l'escalfor la botifarra s'anirà desfent.

Finalment i afegim els cigrons i ho deixem 5 minuts a la paella i ja ho podrem servir.


BON PROFIT!!!!