dimecres, 9 de juliol de 2014

LLESQUES DE PATATA I BLEDA

El que avui us porto és un acompanyament deliciós per a qualsevol tipus de carn o peix, que agradarà fins i tot a aquells que fan ganyes quan els hi parles de bledes, estic convençuda que agradarà a tothom.

Ingredients:

  • 250 gr de bledes en conserva
  • 2 patates mitjanes
  • 1 ou
  • 100 gr de formatge ratllat
  • 1 dent d'all
  • sal
  • oli
  • pebre
Elaboració:

Posarem les patates a bullir en aigua i sal. Uns 30 minuts

Un cop cuit posarem les bledes i les patates en un plat i les triturarem amb un forquilla, sense que quedi excessivament fi.

Ho salpebrem, hi afegim l'ou, l'all tallat ben petit i el formatge i mesclem tot.

En traiem porcions que posarem sobre paper de forn en una safata per anar al forn i les aplastarem lleugerament.

Ho posarem al forn i ho courem a 180º durant 30 minuts.

Ens podran fer d'acompanyament ideal per un pit de pollastre i una mica de salsa de tomàquet.





BON PROFIT