dimarts, 12 de març de 2013

PALMERETES

A vegades ens encanta complicar-nos la vida a la cuina, a mi sovint em vénen ganes de pasar-me el dia cuinanat i fent coses elaborades que sovint tenen un molt bon resultat, però això no vol dir que les coses més simples no el tinguin.

Amb la manca de temps de vegades és impossible dedicar l'estona que voldries a la cuina, però sí que hi pots dedicar petites estones que et permeten fer plats, postres...deliciosos.

Avui us presento les típiques palmeres de sucre, que ens poden arreglar molt fàcilment un berenar o un esmorzar a casa lleugerament diferent i només amb dos ingredients:

Ingredients

  • Pasta de full
  • Sucre
Elaboració

Estenem la pasta de full sobre el marbre i li donem forma rectangular.

Espolsem amb sucre tota la massa

Agafem un dels costats i l'enrotllem fins a la meitat de la massa, agafem l'altre costat i fem el mateix fins que ens queda com un cilindre gran format per dos cilindres més petits.

Ara tallarem el cilindre amb procions  d'un dit més o menys, que anirem estenen sobre una safata amb paper sulfuritzat.

Deixarem bastanta separació entre palmera i palmera perquè s'inflen força.

Ho posarem al forn a 180ºC i ho controlarem fins que les tinguem amb el punt de torrefacció desitjat.

A que són bones?????

BON PROFIT!