Amb la manca de temps de vegades és impossible dedicar l'estona que voldries a la cuina, però sí que hi pots dedicar petites estones que et permeten fer plats, postres...deliciosos.
Avui us presento les típiques palmeres de sucre, que ens poden arreglar molt fàcilment un berenar o un esmorzar a casa lleugerament diferent i només amb dos ingredients:
Ingredients
- Pasta de full
- Sucre
Elaboració
Estenem la pasta de full sobre el marbre i li donem forma rectangular.
Espolsem amb sucre tota la massa
Agafem un dels costats i l'enrotllem fins a la meitat de la massa, agafem l'altre costat i fem el mateix fins que ens queda com un cilindre gran format per dos cilindres més petits.
Ara tallarem el cilindre amb procions d'un dit més o menys, que anirem estenen sobre una safata amb paper sulfuritzat.
Deixarem bastanta separació entre palmera i palmera perquè s'inflen força.
Ho posarem al forn a 180ºC i ho controlarem fins que les tinguem amb el punt de torrefacció desitjat.
A que són bones?????
A que són bones?????
BON PROFIT!
si que están muy ricas y son muy fácilitas de preparar...besitos
ResponEliminat'han quedat perfectes!! son facils oi? i la gent alucina, es pensa que les has comprat! que bones...petons
ResponEliminaEstas las hice yo el otro día y les puse chocolate por encima..hummmm
ResponEliminaPara la proxima las publico en el blog..Bs
Yo también las hago así, sencillas, llevan poco tiempo y tienes un postre estupendo para cualquier momento. Bsito
ResponEliminaHola acabo de conocer tu blog. soy compañera del desafió. me quedo de seguidora.
ResponEliminalas palmeritas me chifannnnnnnnn y so tan sencillas de hacer. saludos.
cocinando con cintro. :-))
yo también las hago, quedan genial!!! besitos
ResponEliminaHola Montse!!! Me alegra mucho que te haya gustado mi blog y te quedes por ahí. Yo de momento me como un par de palmeritas y voy echando un ojo a tus recetas!!!!
ResponEliminaUn beso.
hola Montse!..no sabia que tambien estuvieras en el desafio..somo tantos..je.je
ResponEliminaprecioso blog,,me quedo!..
gracias por visitarme
un beso
unes ulleretes fácils y molt bones
ResponElimina