Ja fa un temps us vaig presentar una crema de carbassa, però aquest cop li he afegit uns ceps que tenia congelats de la tardor, és a dir, aquesta recepta més que de finals d'hivern és de tardor que li aporten una mica més de nutrients i que segons la quantitat que en possis tens un plat ben complet.
Ingredients:
- 500 gr carbassa
- 2 pastanagues
- 1 patata gran o dos petites
- 250 gr de ceps
- 50 gr de formatge parmesà
- Oli d'oliva
- Sal
- Opcional: ceba
Elaboració
En aquest cas com que el bolets ja els fregim en oli el puré el farem d'allò més sa.
A l'olla exprés posarem la carbassa neta, sense llavors ni filaments, les pastanagues i la patata tot tallat a trossets, amb una mica d'aigua i sal i ho deixarem coure fins que la patata estigui cuita.
Per altra banda, en una paella posarem un raig d'oli i l'escalfarem. Posarem (si es vol) la ceba tallada ben fina i els ceps, quan la ceba estigui cuita ja els podrem treure.
Un cop estiguin les verdures cuites les triturarem amb la batedora i ja tindrem la crema feta.
Posarem la crema en un plat, a sobre hi posarem els bolets i el parmesà llescat.
El resultat és un plat nutritiu, saborós i de bona presència. Encara sou a temps per provar-lo!
Bon profit!!!!
Qué dir-te d'aquest plat? m'agrada la crema de carbassa i m'agraden els ceps i si juntes una cosa amb l'altre ja ha d'estar de vici.
ResponEliminaPetonets
que rica tiene que estar esta crema con el toque del parmesano! me la apunto bicos
ResponEliminamira, la carbassa tant çes però els cepssssss mmmmmmmm
ResponEliminahummmm que rica!!!, aunque no me gusta la calabaza en puré me la como,, besitos y bienvenida al desafio,, me quedo por aqui de seguidora,
ResponEliminammm...que bona la crema de carbassa, i l'acompanyament esta molt ben encertat! m'agrada moooolt! petons
ResponEliminaHola, ya estoy por tu blog yo también... Todo lo que estoy viendo tiene una pinta impresioante. Besotes y encantada de conocerte.
ResponEliminaes muy buena esta crema y los ceps le dn un punto sensacional
ResponEliminapeto
Hola Montse! Ja ho veus, tens una nova seguidora! Aquesta cremeta amb ceps ha de ser boníssima! Ara que encara fa fred és ideal. Gràcies per haver-me visitat i sumar els... 200!! Demà tindré un premi per vosaltres! Petons
ResponEliminaEl frío le da pereza irse.... seguimos con la cuchara!
ResponEliminaUn saludo @caprichosDjorge
Estas cremas son tan ricas y apetecibles ,te quedo estupenda
ResponEliminabesinos
Muy sana esta crema, las setas, hechas asi, le dan mucho sabor.
ResponEliminaAcabo de cambiar la URL del blog, ahora es http://anyolenfemenino.blogspot.com.es
He puesto el gadget en el lateral derecho, arriba.
Si recibes mis entradas por email, vuelve a hacerlo porque ya no te llegarán. Si tienes mi blog en tu blogroll, cambia la URL tambien. Gracias y perdona por las molestias.
para mi también es la mejor época del año y si es con una cremita como la tuya de calabaza hummmmm mejor que mejor! un besazo y FELIZ SEMANA SANTA!!!
ResponEliminañam ñam!
ResponEliminaNo coneixia el teu blog Montse! però hi he fet un tomet i m'ha agradat molt, així que m'hi quedaré per seguir-te de ben aprop!
ResponEliminaptns!!
m'encanta la crema de carbassa, avui en tinc per dinar, però sense els ceps...que hi han d'estar molt bons1
ResponEliminaHola guapa, primero de todo, gracias por pasarte por mi blog y disculpame por haber tardado tantos dias en pasarme! En principio, no debería estar aqui, porque se supone que estoy en mi semana de descanso blogueril.. pero bueno por problemas familiares, he tenido que distraerme un rato y que mejor manera que con mi querido blog! Y ahora he querido aprovechar para visitarte y asi decirte que... me encanta el blog!!
ResponEliminaSabes que? Nunca he probado la crema de calabaza! Pero seguro que está deliciosa!! Y encima con ceps!! Me encantan!! Es una seta que siempre compro cuando la veo en el super!
Un beso y encantada de conocerte :)
Hummm,que cremita Montse y encima con ese toque parmesano...Me chifla!!:)
ResponElimina