dimecres, 4 d’abril de 2012

SALSA DE PEBROTS

Quan pensem en albergínia quina és la següent verdura que ens ve al cap? Evidentment, el pebrot.

Així que seguidament us explicaré una salsa igual de fàcil que la de l'albergía però amb pebrots!


Ingredients:


  • 1/2 pebrot
  • 1 dent d'all
  • 50 ml de nata per cuinar
  • oli i sal
Elaboració:

Tallar el pebrot i la dent d'all a trossets

En una paella hi posem l'oli i l'all perquè es dori

Quan l'all estigui daurat, hi afegim el pebrot i el deixem a foc mig durant 5 minuts.

Passats els 5 minuts hi afegim la nata i ho deixem 10 minuts, remenant constantment per tal d'extreure al màxim l'aigua del pebrot.

Ho posem en un recipient i ho triturem amb la batidora. I ja tenim la salsa feta!!!

Cada dia em supero més en fer les coses fàcils eh? Tot i que el que s'ha de tenir en compte és que és una salsa deliciosa i que va bé, amb pasta, amb carns i també com a sobregit d'arrossos evitant el tomàquet i la ceba típics.

Ara només us queda provar-ho!