divendres, 6 d’abril de 2012

CREMA DE CARBASSA AMB ROQUEFORT

Aprofitant aquesta pluja impressionant que està caient i que no ens deix sortir de casa, aprofitaré per explicar una de les receptes de la meva sogra. A casa mai hem tingut costum de menjar carbassa i la vaig descobrir fa molt poc. Em va semblar exquisita i saníssima, que més es pot demanar?

Només hi vaig afegir una petita marca de la casa, el FORMATGE que com a quasi tots els plats, ha d'aparèixer per algun lloc o altre!

Un plat ideal per totes les edats!!!!

Ingredients:

  • 500 gr de carbassa
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 1 porro
  • 1 dent d'all
  • 2 patates
  • 200 gr roquefort
Elaboració:

Triturar la ceba i les pastanagues ratllades i posar-les a daurar en una olla amb oli a foc molt baix.

Mentre traurem la carn de la carbassa i la tallarem a trossos grans. Farem el mateix amb les patates

Quan la verdura estigui daurada, hi afegirem les patates i la carbassa.

Hi posarem aigua sense que arribi a cobrir (sinó la crema ens quedarà massa aigualida), i ho anirem remenant de tant en tant.

Ho deixarem a foc lent durant 30 minuts.

Transcorregut aquest temps, ho triturarem amb la batedora i hi afegirem el formatge. Un cop hi tinguem el formatge en comprovarem la sal i si és necessari n'afegirem.

I això és tot amics!!! Només cal emplatar-ho i posar-hi una bon raig d'oli verge.

Bon profit!!!