dilluns, 30 d’abril del 2012

MOUSSE DE MADUIXES AMB NATA

S'ha notat oi que he estat fora de joc? Doncs sí, la maleida passa de panxa m'ha atacat i tal i com podeu comprovar no he entrat a la cuina durant més d'una setmana. Sembla que la cosa ja va a millor i ara ja em puc tornar a mirar el menjar amb bona cara.

De totes maneres la recepta d'avui és la que fa una setmana que tinc pendent de penjar, però fins avui no em venia gens de gust fer-ho. Ara tornem a l'atac!!!

Aquí va una recepta molt simple i molt comuna (tal i com demostra el títol), però que si li donem un toc de batedora doncs ens queda la mar d'original i refrescant!

Aquí van els ingredients:

Ingredients:

  • 200 ml de nata 
  • 250 gr de maduixes
  • 1 sobre de gelatina
  • 150 gr de sucre glaç
  • Menta fresca
Elaboració:

Un cop hem comprat les maduixes les netejarem amb aigua de l'aixeta i les tallarem a trossos. (en reservarem algunes per decoració)

Les triturarem juntament amb el sucre i ho posarem a foc lent fins que bulli, en aquest moment afegirem la gelatina i remenarem fins que aquesta es dissolgui. Ho deixarem refredar.

Mentre es refreda aprofitarem per montar la nata (no cal sucre, doncs la dolçor ja l'aportaran les maduixes)

Un cop montada la podrem barrejar a poc a poc i remenant amb les maduixes. I ja tindrem la mescla feta.

La posarem en els recipients on la volguem servir i els deixarem a la nevera.

Un cop fred i amb la consistència de tarta freda ja ho podrem decorar.

Ull!!! 
* Jo ho vaig fer el dia abans i, per tant, ho vaig posar a la nevera, però si ho fem al mateix dia ho haurem de posar un parell d'hores al congelador per tal que agafi la consistència i llavors posar-ho a la nevera.
** Demano disculpes per la simple decoració doncs ja no em trobava bé en el moment de decorar. Hi quedaria genial algun canuto de xocolata, o xocolata ratllada.

1 comentari:

  1. Deliciosa aquesta mousse Montse!! m'encanten i més ara que les maduixes estan al seu punt!! petons

    ResponElimina