- 100 gr mantega
- 100 gr sucre morè
- 1 ou M
- 120 gr de mel
- 400 gr de farina
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- 1.5 culleradetes de canyella
- 2 culleradetes de gingebre
- (nou moscada)
ELABORACIÓ
En un bol posar la mantega a temperatura ambient junt amb el sucre i barrejar-ho amb les varetes fins que pugi una mica el volum.
Afegir l'ou i la mel.
Un cop barrejat afegirem els elements sòlids, bicarbonat, canyella, gingebre i finalment la farina.
Ho barrejarem tot, amb la massa farem un bola que taparem amb paper film i guardarem a la nevera mínim una hora.
Preescalfarem el forn a 180ºC
Després posem la massa estesa sobre un paper de forn i a sobre un altre paper de forn sobre el qual passarem el rodet fins a estendre la massa fins que tingui mig centímetre de gruix
Amb uns motlles per a galetes tallarem la massa i posarem les galetes sobre paper de forn i ho enfornarem. durant uns 10 minuts i fins que quedin lleugerament daurades.
Si en tenim ganes, decorarem les galetes amb glassa o amb altres llapis que venen per a poder decorar galetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada