dimarts, 15 de desembre de 2020

MUSCLOS AMB SALSA DE TOMÀQUET

 Ingredients

  • 1kg-1.5kg de musclos
  • 1 ceba
  • 300 ml de salsa de tomàquet
  • 1 dent d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 80 ml de vi blanc
  • 1 culleradeta de Maizena
  • 1 cullereta de pimentó dolç o picant segons el gust
  • sal
  • pebre
  • Per acompanyar es pot fer arròs blanc
Elaboració

Posem els musclos en dos plats (en un, no ens hi cabrà) coberts amb paper film i els posem al microones durant 7 minuts.

Amb molt de compte traiem el paper film i colem l'aigua que han deixat anar, la reservem.

En un cassola posem oli i hi sofregim la ceba i l'all durant 10 minuts.

Després afegim la salsa de tomàquet i el pimentó i ho coem a foc lent durant 10 minuts més

Afegim el vi blanc, i mentre en un gotet posem una cullaradeta de farina que dissoldrem amb una mica de l'aigua dels musclos i després l'afegirem a la cassola. Seguidament afegirem la resta de l'aigua dels musclos, la fulla de llorer i ho deixarem a foc mig durant 10 minuts, baixarem el foc i ho deixarem 10 minuts més.

Finalment, hi posarem els musclos, ho taparem i apagarem el foc.



Cap comentari:

Publica un comentari