dilluns, 13 d’abril de 2020

MONA DE XOCOLATA

Aquesta és l'opció de mona per als més xocolaters. La recepta està extreta de la web Nestlé cocina.

Ingredients:

  • 200 gr de xocolata negra
  • 130 gr de xocolata amb llet
  • 100 gr de xocolata blanca
  • 125 gr de mantega
  • 4 ous
  • 120 gr de sucre
  • 125 gr de farina
  • 15 gr de llevat
  • 2 cullerades de melmelada de maduixa
  • 2 cullerades de OVE
  • Motlle de 20 cm
Elaboració

En primer lloc, encendrem el forn i el preescalfarem a 180ºC. Seguidament, fondrem la xocolata negra amb la mantega.

Blanquejarem els rovells amb el sucre. Hi afegirem la xocolata.

Tamissarem la farina i el llevat i ho afegirem a la mescla anterior.

Per altra banda, muntarem les clares a punt de neu.

Barrejarem les clares amb la barreja mitjançant moviments envolvents, com sempre.

Ho posarem en un motlle durant uns 40 minuts.

Mentre fondrem la xocolata amb llet amb una cullerada d'oli i farem el mateix amb la xocolata blanca.

Posarem la xocolata blanca sobre la xocolata amb ell i ho abocarem sobre el pastís. Amb la xocolata que ens caigui, la recuperarem per anar cobrint els laterals.

Ho deixarem refredar a la nevera i ho decorarem.


BONA MONA

1 comentari:

  1. Holaaa!!!! veig que tambe ets de las mevas, uns postres deliciosos, aquestas monas que veig son super bonessss!!!! ens anem veient si vols !!!

    ResponSuprimeix