diumenge, 18 d’agost del 2019

PALMERETES DE SALMÓ

Un entrant que sempre agrada a tothom i que és molt senzill de fer i bonic de presentar. En aquest cas a la foto va acompanyat d'un dels aperitius que més èxit té a casa nostra l'espiral de pernil i formatge.

Ingredients
  • Pasta de full
  • 6 talls de formatge suau
  • 6 talls de salmó fumat
Elaboració

Sobre la pasta de full hi estem els talls de formatge i a sobre els talls de salmó. 

Enrotllem la meitat de la pasta de full d'esquerra a dreta i després l'altre meitat de dreta a Esquerra de manera que queda com uns prismàtics. Ho reservem 30 minuts a la nevera.

Tallem el rotllo en tallets d'un cm d'espessor que disposem sobre una safata de forn amb paper de forn i ho coem seguint les instruccions la pasta de full.

Obtindrem unes gustoses palmeretes que no deixaran indiferent a ningú.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada