dijous, 27 de juny del 2019

QUICHE DE LLUÇ

Aquesta és una recepta molt versàtil, es pot prendre tan freda, como calenta, com a plat únic o segon plat o fins i tot, si ho fem amb tartaletes petites pot ser un aperitiu d'allò més original.

Ingredients:
  • Massa brisa
  • 500 ml de nata per a cuinar
  • 5 ous grans
  • 400 gr de lluç
  • 15 o 20 llangostins pelats
  • sal
  • pebre
  • Opcional: maionesa o salsa rosa
Elaboració

En un motlle pla per a quiches, estendrem la massa brisa i la punxarem amb una forquilla.

En un pot per a la batedora posarem els ous, el lluç a trossets molt petits, la nata, la sal i el pebre i ho triturarem tot.

Posarem la barreja a sobre la massa en el motlle per al forn i hi posarem uns quants llangostins repartits per a sobre.

Ho courem al forn previament escalfat a 180ºC durant uns 30 minuts.

Ho servirem amb una mica de maionesa o salsa rosa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada