dijous, 20 de juny del 2019

PÈSOLS AMB CALAMARS

De no agradarme els pèsols quan era petita a menjar-ne de totes maneres. Aquesta és una forma diferent que està triomfant molt a casa nostra, rápida, senzilla i molt gustosa.

Ingredients per 4 persones:
  • 500 gr de pèsols ( si són frescos la recepta ja quedarà de 10)
  • 5 calamats Mitjans
  • 1 ceba
  • 1 dent d'all
  • Oli d'oliva
  • 2 ous
Elaboració:

Per una banda bullim els pèsols durant 6 o 7 minuts si són congelats, de 2 a 3 minuts si són frescos. Mentre, també podem endurir els ous.

En una paella amb una miqueta d'oli hi posem la ceba tallada a trossets, la dent d'all laminada i els calamars a trossets i ho deixem a foc suau que es vagi estovant.

Quan la ceba ja estigui quasi bé cuita, hi afegirem els pèsols i els hi tindrem un parell de minuts perquè amalgamin sabors.

Ho emplatarem i a sobre hi posarem  mig ou dur.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada