dissabte, 15 de juny del 2019

POLLASTRE AMB ARRÒS AL CURRY

Ingredients:
  • 3 tasses de café d'arròs
  • 1 pit de pollastre
  • Mitja ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 dent d'all
  • 250 ml de llet de coco
  • Mitja llimona
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Curry
  • Julivert
Elaboració

Trossejarem el pollastre, el barrejarem amb la sal, la llimona i el curry i ho deixarem macerar uns 10 minuts. Després ho fregirem amb una mica d'oli.

Per a fer la salsa, posarem l'all, la ceba i la pastanaga a trossets i ho sofregirem amb les restes del suc del marinat del pollastre, afegirem també la llet de coco i un got d'aigua.

Un cop ho tinguem ben sofregidet, uns 20-30 minuts, ho triturarem per a fer la salsa.

A banda bullirem l'arròs i servirem el pollastre, l'arròs i per sobre i abocarem la salsa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada