dimarts, 12 de març del 2019

NATILLES DE TOFEE

Quan vaig veure aquestes natilles a Torres en la cocina @torrescocinatve, no vaig tardar ni dos diez en probar-les i quin èxit van tenir.

Són boníssimes i de moment sorprenen a tothom que les ha provat i és que ja les hem repetit vàries vegades.
.
Ingredients per 6 natilles
  • 200 gr de sucre
  • 200 ml de nata
  • 500ml de llet sencera
  • 8 rovells
  • galeta o ametlla crocant
Elaboració

 Posem el sucre en una cassola amb una mica d'aigua i ho posem a foc fort fins que el sucre es desfaci i comenci a torrar-se i canviar de color. NO REMENAR. Com més torrat més gust a tofee però si ens passem correm el risc de cremar el sucre i, per tant, amargar el postres, COMPTE.

Quan ja tingui el to marronós desitjat afegirem la llet i la nata i ho portarem a ebullició.

Un cop bulli ja ho podrem remenar per tal que es desfaci el sucre en cas que ens hagi cristal·litzat.

Deixatem els rovells i hi afegim una mica de la barreja que tenim a l'olla i ho remenem una mica més.

Afegim els rovells a la cassola i remenem constantment fins que ens hagi espessit.

Ho posem en recipients i ho deixem refredar.

Ho podem decorar amb la típica galeta o encara millor amb crocant d'ametlla, garrapinyats triturats i el que se us acudeixi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada