dilluns, 25 de març del 2019

FABADA ASTURIANA

Quan veus unes fabes al mercat i et venen unes ganes boges de menjar fabada asturiana? Doncs això em va passar a mi en veure-les i res al costat de les fabes, uns xoricets, unes morcilles de Burgos i Fabada al canto. Vols veure com les he fet?

Ingredients:

  • 500 gr de fabes
  • 2 xoriços
  • 1/2 morcilla
  • 200 gr de pernil salat
  • 1 ceba 
  • 2 dents d'all sal
Elaboració:

Posarem les fabes en remull la nit anterior. Quan volguem coure les fabes, en retirarem l'aigua en la que han passat la nit.

En una olla exprés posarem totes les carns i les fabes, també una ceba i les dos dents d'all. Afegirem aigua fins a cobrir i ho taparem i quan la válvula pugi ho deixarem coure durant 8 minuts.

Passat aquest temps, treuren unes poques fabes, la ceba i els alls i ho triturarem tot. També treurem les carns i les reservarem.

Treurem la grassa de les fabes i hi afegirem el triturat anterior. Tallarem a trossets més petits els sacraments i ho courem 10 minuts més a foc lent o fins que l'aigua s'hagi espessit al nostre gust.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada